Έχουν προηγούμενα Πάμπος και Ψευδιώτης

Μια ήττα έχει όλη κι όλη ο Πάμπος Χριστοδούλου κόντρα στην Α.Ε.Κ και αυτή έχοντας έντονα παράπονα προς τη διαιτησία. Το παιγνίδι αυτό ήταν για την ποδοσφαιρική χρονιά 2010-2011 και για την 2ιη αγωνιστική. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως διαιτητής της τότε αναμέτρησης Ολυμπιακός – Α.Ε.Κ, είναι ο διαιτητής που ορίστηκε σήμερα, ο Κώστας Ψευδιώτης. Αναλυτικά δημοσιεύματα της εφημερίδας Φιλελεύθερος:

Έξω φρενών ο Πάμπος Χριστοδούλου

Κατά την αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο, ο Πάμπος Χριστοδούλου διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τους διαιτητές. Ο Κύπριος τεχνικός ήταν φανερά εκνευρισμένος και τα έψαλε στον Κώστα Ψευδιώτη και τους βοηθούς του. Την ίδια ώρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στις κερκίδες πάνω από τη φυσούνα και χειροκροτούσαν ειρωνικά το διαιτητικό τρίο.

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου

«Μπορώ και εγώ να ζητήσω από τον πρόεδρό μας να φτιάξει ένα DVD, με το τι συνέβη από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό»!

Με αυτά τα λόγια ο Πάμπος Χριστοδούλου έριξε τα «καρφιά» του για τη χθεσινή διαιτησία, αναφερόμενος φυσικά στο DVD που παρουσίασε η ΑΕΚ μεσούσης της εβδομάδας, με τα 46 σημεία, στα ποία διαμαρτυρόταν για τα σφυρίγματα που της έγιναν από την αρχή της σεζόν. Κύπριος τεχνικός είπε ότι είναι καλό να βαίνουν στην Α’ κατηγορία νέα παιδιά σφυρίζουν, για να τους δίνεται άφεση αμαρτιών!

«Ο συγκεκριμένος (σ.σ.: Κώστας Ψευδιώτης) μάς έκανε άλλο ένα ματς και είπα ότι είναι ελπιδοφόρος νέος διαιτητής. Δυστυχώς, που έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σε ερώτηση που του έγινε για το πού εστιάζει είπε:

«Αυτά είναι δουλειά της διοίκησης. Ολυμπιακός, όμως, λεφτά για πέταμα, για αυτό δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Αναφορικά με το χθεσινό ματς, ο Χριστοδούλου είπε:

«Όλη η Κύπρος είδε ότι δικαιούμαστε τη νίκη. Αντιδράσαμε στο γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, ενώ και μετά το 2-2 οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτιαξαν φάσεις για να ισοφαρίσουν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ