Ο Σόσιν σχολίασε το τότε και τώρα: «Ήταν το πιο δύσκολο…»

Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στη Βιέννη χαρακτήρισε ο Λούκας Σόσιν ενόψει των αναμετρήσεων με την Ραπίντ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net. Παράλληλα ανάφερε πως σε μία συνάντηση τους με τον Κετσπάγια συμφώνησαν πως ο τότε αγωνας στην Αυστρία τον Αύγουστο του 2008, ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας της κοινής θητείας τους στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Θα τα καταφέρει ξανά η Ανόρθωση κόντρα στην Ραπίντ;

Γιατί όχι! Εύχομαι να προκριθεί η Ανόρθωση. Αυτό θέλω. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Να μην παρασύρει το γεγονός ότι η Ραπίντ έχει 13 χρόνια να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στην Αυστρία. Σεβαστός αντίπαλος η Ραπίντ και μία έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη που διψάει συνεχώς για διακρίσεις. Ωστόσο, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει τις δικές της πιθανότητες για να προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σημαντικό το πρώτο ματς στη Βιέννη, όλα τα λεφτα ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης. Να μην ηττηθεί η Ανόρθωση ή στη χειρότερη περίπτωση να δεχθεί μία στενή ήττα. Σε μία τέτοια περίπτωση, στη Λάρνακα, με τον κόσμο της, θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί.

Τι θυμάσαι περισσότερο από τα δύο… ραντεβού της Ανόρθωσης με την Ραπίντ το καλοκαίρι του 2008;

Σίγουρα όχι τα 2 γκολ που πέτυχα στο πρώτο παιχνίδι (γέλια), όπου νικήσαμε με 3-0 στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα θυμάμαι το πόσο πολύ υποφέραμε στη ρεβάνς, ειδικά στο β΄ ημίχρονο. Ναι μεν προηγήθηκαμε νωρίς, αλλά μας ισοφάρισαν και στην επανάληψη έφτασαν στο 3-1 πριν από το 70΄. Θα ήταν αποτυχία να αποκλειστούμε όπως εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας και με το προβάδισμα στην Αυστρία. Μας είχαν στο μισό γήπεδο, αλλά ευτυχώς αντέξαμε και στο τέλος δεχθήκαμε μία γλυκιά ήττα. Στη συνέχεια, απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς προκριθήκαμε πιο… άνετα.

Πριν από 3 χρόνια συναντήθηκα με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο ΓΣΠ και… συμφωνήσαμε στην ερώτηση ποιο ήταν το πιο δύσκολο ματς που δώσαμε κατά την περίοδο που συνεργαστήκαμε στην Ανόρθωση: Ο επαναληπτικός αγώνας με την Ραπίντ! Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο αυτό που ζήσαμε στον επαναληπτικό. Έχουν και πολύ… καυτό κοινό οι Αυστριακοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ