Η προϊστορία με την ΑΕΚ στα πλέι οφ

Με τον θεσμό των play-off να εισάγεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-08, η ομάδα μας βρήκε αντιμέτωπη την AEK σε δύο ποδοσφαιρικές χρονιές, το 2007-08 και το 2010-11. Στα τέσσερα παιγνίδια που διεξήχθηκαν, η ομάδα μας παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη χρονιά του θεσμού, όπου η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη και που παραμένει η μοναδική η ομάδα που κατάφερε κάτι τέτοιο, υποχρεώθηκε σε δύο ισοπαλίες απέναντι στην ΑΕΚ. Αμφότερες οι ισοπαλίες περιείχαν μπόλικο σασπένς καθώς στο ματς του α’ γύρου στο Γ.Σ.Ζ η  ομάδα μας κατάφερε και ισοφάρισε την ΑΕΚ που είχε προηγηθεί με 2-0, σε 2-2,  ενώ στο ματς του Αντώνης Παπαδόπουλος η ομάδα μας ισοφάρισε σε 3-3 την ομάδα της Λάρνακας στο τελευταίο λεπτό, διατηρώντας έτσι το αήττητο.

Μετά τις διακοπές της Α.Ε.Κ στη δεύτερη κατηγορία, τεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι την περίοδο 2010-11 όπου τους κερδίσαμε και τις δύο φορές. Στο πρώτο παιγνίδι που έγινε στο Αντώνης Παπαδόπουλος, η ομάδα μας με τέρματα των Καφού και Περόνε, τον οποίο πληρώνουμε ακόμη, επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 2-0 ενώ στο αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Γ.Σ.Ζ η Ανόρθωση πέτυχε ακόμη μια νίκη, με 0-1, με τέρμα του Μάρκου Μιχαήλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ