Anorthosis Server: Η νέα διαδικτυακή κοινότητα των Ανορθωσιατών

Νέα διαδικτυακή κοινότητα Ανορθωσιατών στο Discord. Αναλυτικά πιο κάτω σχετική ανακοίνωση και οι λεπτομέρεις.

Μετά από πρωτοβουλία μερίδας οπαδών της ομάδας μας ιδρύθηκε η διαδικτυακή κοινότητα Anorthosis Server στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Discord, με σκοπό την δημιουργία ενός υγιούς και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Σε αυτήν την πλατφόρμα οι οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας θα μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και να συζητούν σε οικείο κλίμα όπως εμείς οι πρόσφυγες γνωρίζουμε, για οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο μα και την πολύ λατρεμένη μας πόλη. Στην πλατφόρμα γίνονται συζητήσεις για ότι αφορά το Σωματείο μας, τα τμήματά του και την πορεία της ποδοσφαιρικής μας. Πέραν τούτων, υπάρχουν και ξεχωριστές ενότητες για τους τόπους των προγόνων μας αλλά και τρόποι για να έρθουν οι νέοι Ανορθωσιάτες πιο κοντά στις ρίζες τους.

Ήδη απαριθμούμε 3 μήνες ζωής και τα μέλη μας απλώνονται σε όλη την Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σύντομα Τσεχία (για τους μυημένους στην πλατφόρμα). Κοντά στα 60 άτομα συζητούν όμορφα, τις πλείστες φορές διαφωνούν αλλά εντάξει ΑΝΟΛΑ είσαι.

Το άφθονο ψυχαγωγικό υλικό της κοινότητάς μας περιλαμβάνει διαγωνισμούς, ραδιοφωνικές εκπομπές (εδώ γελάμε) καθώς και στοχευμένες δράσεις προς ενίσχυση των τμημάτων του Σωματείου μας. Σε σχέση με το τελευταίο και για αρχή, μέσα από την πλατφόρμα μας συγκεντρώθηκε ποσό το οποίο και παραδόθηκε στο τμήμα esports της Ανόρθωσής μας. Συγκεκριμένα, μέσα από τη δράση των μελών της πλατφόρμας μας προχωρήσαμε στην αγορά 5 υποστηρικτών καρτών – supporters – τα οποία και ακολούθως κληρώθηκαν στα μέλη μας. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε το τμήμα esports για την παραχώρηση περαιτέρω 5 φανελών οι οποίες και κληρώθηκαν ανάμεσα στη διαδικτυακή μας κοινότητα. Μεγάλος στόχος του πιο πάνω τμήματος είναι κάθε χρονιά να υπάρχουν 1911 υποστηρικτές έτσι το τμήμα να είναι αυτάρκες και να συνεχίσει την τρομερή άνοδό του, σε επιτυχίες και αριθμούς.

Οι διάφορές μας δράσεις, όχι η απλή μας ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεις, δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο κλίμα που φέρνει όλους τους χρήστες πιο κοντά μεταξύ τους αλλά και προς τον ιστορικό μας σύλλογο. Όλες μα όλες οι απόψεις είναι δεκτές φτάνει να είναι κόσμιες και με επιχειρήματα αλλά κυρίως να υπάρχει ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών.

Άλλωστε υπάρχουν ήδη πολλές πάστες ανθρώπων, διαφορετικών ιδεολογικών προσανατολισμών, οργανωμένοι και μουρμούρηδες της Δυτικής, προσωρινοί κάτοικοι κάθε γωνιάς της Κύπρου σε ένα όμορφο διαδικτυακό συναπάντημα, κλειστό και μακριά από μη Ανορθωσιάτες, με ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινό στοιχείο: την άδολη και ανιδιοτελή αγάπη προς την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να μεταφέρουμε πολλές ευχαριστίες στο (Pelops Designs) όπου αφιλοκερδώς σχεδίασε το λογότυπο της πλατφόρμας μας.

Αν θέλετε να γνωρίσετε την κοινότητά μας και να είστε μέρος αυτής, ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://discord.gg/Tt2DSqC27F

ANORTHOSIS SERVER TEAM

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ