«Δεν είναι η σεζόν πλήρως επιτυχημένη… / Έχω πολλές προτάσεις»

Για τη χρονιά που πέρασε αλλά και για το μέλλον του αναφέρθηκε ο Τορνίκε Οκριασβίλι στο πλαίσιο δηλώσεων του στην ιστοσελίδα της Γεωργίας.

Αναλυτικά πιο κάτω

«Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αυτήν τη σεζόν πλήρως επιτυχημένη. Η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να γίνει πρωταθλήτρια αν και πραγματικά είχαμε την ευκαιρία. Δυστυχώς, χάσαμε μερικούς βαθμούς. Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε. Είχα επίσης ένα τραυματισμό και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Όταν έγινε σαφές ότι δεν θα μπορούσαμε πλέον να γίνουμε πρωταθλητές, επικεντρωθήκαμε στο κύπελλο και ολοκληρώσαμε με επιτυχία αυτό το τουρνουά».

Ονομάστε μερικές χώρες των οποίων οι σύλλογοι θέλουν να σας προσλάβουν. Ποιο είναι το πιο επιθυμητό για εσάς; «Δεν ήμουν ποτέ σε τέτοια κατάσταση όπως τώρα. Δεν είχα ποτέ τόσες πολλές προτάσεις, αλλά μέχρι στιγμής καμία από τις διαπραγματεύσεις δεν έχει τελειώσει. Ο λόγος είναι ότι θέλω να πάρω λίγο χρόνο. Τώρα επικεντρώνομαι στους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Γεωργίας με τη Ρουμανία και την Ολλανδία. Ξέρω ότι πολλοί μάνατζερ και σκάουτερ θα δουν αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσω τον εαυτό μου καλά και θα έχω ακόμη περισσότερες και καλύτερες προσφορές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ