«Δεν είναι το τέλος της διαδρομής αλλά το ξεκίνημα για τις επόμενες κατακτήσεις…»

Με ανάρτηση του ο τημ μάνατζερ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Ιούλιος Κονναρής, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν ούτως ώστε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να φθάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του 

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ανόρθωση Αμμοχώστου δεν είναι το τέλος της διαδρομής αλλά το ξεκίνημα για τις επόμενες κατακτήσεις τίτλων που θα ακολουθήσουν.

Η επιτυχία του περασμένου Σαββάτου τόνωσε την περηφάνεια όλων εμάς των Ανορθωσιατών και μας αποζημίωσε για την πίκρα και την απογοήτευση που ζήσαμε στα προηγούμενα δύσκολα χρόνια.

Δεκατρία χρόνια χωρίς τίτλο για την πρώτη Κυπριακή ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Champions League ήτανε πάρα πολλά. Η ιστορία μας διδάσκει πως, όταν οι Ανορθωσιάτες είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Το πανηγυρίσαμε, το χαρήκαμε, το διασκεδάσαμε, ίσως όσο κανένα άλλο τρόπαιο και ας μην ήτανε το πιο σημαντικό από όλα όσα κατακτήσαμε.

Για όλους εμάς μέσα στην ομάδα έφθασε και πάλι η ώρα της σκληρής δουλειάς, με χαμηλούς τόνους, ταπεινότητα και ορθολογισμό αφού μόνο έτσι, θα θέσουμε τις βάσεις για να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές τον ερχόμενο Μάιο.

Ήτανε μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη ιδιαιτερότητες, χωρίς κόσμο στις εξέδρες με οικονομικό και αγωνιστικό κόστος. Ήτανε μια χρονιά γεμάτη άγχος και αγωνία, με πρώτη έγνοια τη διασφάλιση της υγείας όλων μας. Στην εποχή του κορωνοϊου, η οποιαδήποτε χαλάρωση στα αποδυτήρια, μπορούσε να ήταν καταστροφική.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διασφαλίσαμε την υγεία των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού και καταφέραμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Η χρονιά έχει κλείσει για μας με τον πιο όμορφο τρόπο και προσωπικά οφείλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους ονομαστικά, όπως άλλωστε υποσχέθηκα με το πρώτο μου post αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστώ πρώτα και πάνω από όλους τον προπονητή μας, Τιμούρ Κετσπάγια για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη του.

Ευχαριστώ τη διοίκηση με πρώτους τους κ. Χρίστο Πουλλαϊδή και κ. Ευγένιο Χαμπουλλά αλλά και το Γενικό Διευθυντή Μαρίνο Μήτρου, τον υπεύθυνο ασφαλείας Νικόλα Βασιλείου, τον εκπρόσωπο τύπου Δημήτρη Χριστοφόρου και όλο το προσωπικό των γραφείων της εταιρείας. Χωρίς τη συνεργασία, την συμπαράσταση και τη βοήθεια τους, τίποτα δεν θα ήταν κατορθωτό.

Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές μας και ιδιαίτερα τον αρχηγό μας Κωστάκη Αρτυματά.

Την προπονητική μας ομάδα Σοσό Τσέντια, Μιχάλη Μιχαήλ, Ζόλταν Νάγκυ, Λάμπρο Ιωάννου, Χριστόδουλο Μιχαήλ και Κυριάκο Χατζηχαραλάμπους.

Ευχαριστώ τους γιατρούς μας Νίκο ΧατζηΝικολάου και Πέτρο Κιουτενιάν, τον φυσιοθεραπευτή μας Μιχάλη Αθανασίου, την διατροφολόγο μας Κάτια Πετρακίδου, τους

Μιχάλη Χριστοδούλου, Περικλή Αναστάση, Plamen Panov, Roland Khvadagiani, Πρόδρομο Φοίβου και Αντώνη Παναγιώτου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που στα δύσκολα, έδειξαν τον επαγγελματισμό τους αλλά και την αγάπη τους για την ομάδα και που οι περισσότεροι εκτός ομάδας ίσως να ακούτε κάποια ονόματα για πρώτη φορά αλλά χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων αυτών ΤΙΠΟΤΑ δεν θα είχαμε πετύχει.

Ευχαριστώ όλους τους πιο πάνω, τον κάθε ένα ξεχωριστά και ειδικά τις οικογένειες όλων μας για την στήριξη, την συμπαράσταση και την βοήθεια τους αλλά κυρίως για την ανοχή τους σε όλη την διαδρομή αυτής της τόσο δύσκολης και ιδιαίτερης χρονιάς. Η συνεισφορά τους είναι τεράστια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ και τους π. Βασίλειο, π. Σπυρίδωνα, π. Αρσένιο, π. Ζαχαρία, π. Λεόντιο, π. Γεώργιο, γιαγιά Αντωνία και όλους όσους με τις ευχές και τις προσευχές τους μας βοήθησαν να κλείσουμε την χρονιά όπως θέλαμε και όπως δικαιούμασταν.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ, ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ……

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ!

Καλό καλοκαίρι και εύχομαι και ελπίζω τον Μάιο του 2022 να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ