«Ο Τιμούρ είναι προπονητής για τίτλους θέλει να πρωταγωνιστεί…»

Στον Super Sport Fm, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λάμπρος Λάμπρου που μεταξύ άλλων είχε θητεύσει και στην ομάδα μας. Στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι μεγάλο κεφάλαιο για την «Μεγάλη Κυρία», αλλά και πως, ξεκινάει μια νέα εποχή στην ομάδα της Αμμοχώστου, όσον αφορά τους τίτλους.

Αναλυτικά τι είπε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός και η Ανόρθωση τα κατάφερε να πανηγυρίσει μετά από πολλά χρόνια και έβαλε τέλος στην ξηρασία που υπήρχε. Οι μεγάλες ομάδες όσο δύσκολα και να πέρασαν, η κατάκτηση τίτλων είναι ο μοναδικός στόχος. Η Ανόρθωση αν και έφτασε κοντά στο παρελθόν δεν τα είχε καταφέρει και όπως είπε και ο Τιμούρ ίσως το ήθελε η τύχη να ξανά πανηγυρίσει η ομάδα με τον Κετσπάγια ξανά. Φαίνεται από τις πορείες ότι ο Γεωργιανός τεχνικός είναι μεγάλο κεφάλαιο για αυτήν την ομάδα και στη συνέχεια να καταφέρει να χαρίσει και περισσότερες επιτυχίες στην ομάδα».

Για τον Τιμούρ: «Ο Τιμούρ είναι προπονητής για τίτλους θέλει να πρωταγωνιστεί και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα μπορέσει να είναι σε μια ομάδα με στόχους μεγάλους. Όταν υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές θα δούμε μια Ανόρθωση που θα πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός συνόρων. Πρώτος στόχος του ιδίου είναι να παραμείνει σε ψηλά στάνταρ η ομάδα. Μόνο που είσαι στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μεγάλη ομάδα και ο Τιμούρ το ξέρει και φαίνεται ότι θέλει καλύτερους παίκτες για την συνέχεια».

«Μέσα από τους πανηγυρισμούς είδαμε πόσο το ήθελε ο κόσμος και είπαν όλοι πόσο τους βοήθησε ο κόσμος να δώσουν το 100% στον τελικό, ήταν πολλά τα χρόνια που περίμεναν να πανηγυρίσουν έναν τίτλο. Πιστεύω είναι η αρχή για μία νέα εποχή για την Ανόρθωση όσον αφορά τους τίτλους».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ