Κάκος για όλα

Για όλα μίλησε ο Πρόεδρος της ομάδας Σάββας Κάκος στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Πάμπου Χριστοδύλου. Ο Πρόεδρος καλωσόρισε το νέο προπονητή στην ομάδα και ανέφερε πως η απόφαση πάρθηκε από κοινού και πως η επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου είναι η καλύτερη και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την θέση αυτή. «Γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο και την ομάδα μας. Είναι ο προπονητής ο οποίος οδήγησε την ΑΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα και έχει την νοοτροπία του νικητή» ανέφερε ο κ. Κάκος. Για το οικονομικό ανέφερε πως ξέρουμε τον δρόμο και πόσο δύσκολος είναι όμως εμείς είμαστε εδώ. Δεν είναι αυτός ο λόγος που γίνεται αυτή η διάσκεψη».

Αναφορά για τα επεισόδια

«Είμαστε υπόχρεοι να μείνουμε κοντά στο σωματείο και καλώ όλους τους «ειδήμονες» να έρθουν να βοηθήσουν. Με αυτό τον τρόπο πληγώνουν το σωματείο. Ας κάνουμε όλη την αυτοκριτική και να καταλάβουμε ότι η Ανόρθωση είναι υπεράνω όλων. Αν χρειαστεί γίνομαι και χαμάλης για την Ανόρθωση. Αλίμονο εάν καταστρέφουμε την ίδια την περιουσία μας. Το μόνο που πληγώνουμε είναι τον ευατό μας. Πρέπει να σταματήσει αυτή η μουρμούρα. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη και δεχόμαστε ακόμη και τις βρισιές αλλά εάν σκεφτούμε την κατάσταση και συνεχίσουμε να κτυπούμε ο ένας τον άλλο δεν θα πάμε πουθενά».

Για τις αλλαγές που έρχονται στο ποδόσφαιρό μας

«Η επόμενη βδομάδα θα φέρει τεράστιες αλλαγές. Να βλέπουμε παιχνίδια κωμωδίες δεν θέλουμε. Είμαστε κάθετοι στην μείωση των ομάδων και θεωρούμε ότι όπως είναι τα πράγματα πάμε για κλείσιμο. Ήρθε η ώρα για αλλαγές. Είναι και ο στόχος του προέδρου της ΚΟΠ και των άλλων σωματείων. Πρέπει να γίνει μείωση στον προϋπολογισμό».

Στο οικονομικό και τον προϋπολογισμό

«Έχουμε υπερκαλύψει τα έξοδα μας με εισφορές από άτομα του συμβουλίου και φίλους της ομάδας. Έχουμε καλύψει και παλιά χρέη ύψους 2 εκατομμύριων και δεν θα αφήσουμε και χρέη. Δεν θα υποθηκεύσουμε το σωματείο για κανένα τίτλο. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τα χρέη. Δεν ανέχομαι να περπατώ και να μου λένε ότι χρωστά η Ανόρθωση. Θα φροντίσουμε να τακτοποιήσουμε όλα μας τα χρέη. Όπως ήρθε η Τρόικα έτσι και εμείς θέλουμε να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά της ομάδας μας. Βλέπω τι κάνει η Ομόνοια και τους συγχαίρω. Και η Ανόρθωση έχει τεράστιο κόσμο και θα ζυγίσει αυτά που λέω. Θέλουμε έργα πλέον και όχι μόνο λόγια. Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης. Εκείνοι που πρέπει να πάρουν τα μηνύματα τα πήραν. Στις 19 του Απρίλη χρειάζονται 500 000 ευρώ και πρέπει να προλάβουμε. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Εμείς παλεύουμε καθημερινά παρά τα λάθη μας. Λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τα κριτήρια η Ανόρθωση θα τα περάσει παρά τις δυσκολίες όμως πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πόσο μεγάλη προσπάθεια γίνεται».

Ενέργειες για χορηγό

«Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες να φέρουμε έναν μεγάλο χορηγό από το εξωτερικό και θέλουμε κάποιον που να μπορεί να μας βοηθά. Για τον προϋπολογισμό δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε».

Ευχαριστίες σε Λέβι και Ταραπουλούζη

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που αποχωρούν από την ομάδα. Και τον κ. Λέβι και τον κ. Ταραπουλούζη για ότι έχουν προσφέρει. Ξέρετε την γνώμη μου για τον κ. Λέβι και αυτή δεν θα αλλάξει. Πιστεύω στην σταθερότητα και στη διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία αλλά κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνονται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ