«Η Ανόρθωση έχει έμπειρους παίκτες που αν παίξουν με μυαλό…»

Στην εκπομπή «Στην Κερκίδα» του DIGITAL φιλοξενήθηκε ο Κωστάκης Κοκκινής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ αναφέθηκε στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου, ενώ θυμήθηκε και τον τελικό του 1962.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του.

“Αισθάνομαι περηφάνια γιατί έπαιξα σε μία ομάδα που κατέκτησε πολλούς τίτλους. Είμαι χαρούμενος που ήρθε η στιγμή να διεκδικήσει ξανά έναν τίτλο”

“Τα τελευταία χρόνια λόγω ατυχιών και άλλων στερηθήκαμε τα πρωταθλήματα. Στην καριέρα μου έχω πάρει 10 τίτλους με την Ανόρθωση. Θυμάμαι τον τελικό με τον Ολυμπιακό που κερδίσαμε 5-2. Είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι δίπλα από τον Πανίκο. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι”

“Στον τελικό όταν κερδίσαμε και πήραμε τα κύπελλα μας πήραν στο Βαρώσι πάνω στο λεωφορείο. Ήταν γεμάτοι δρόμοι, έγινε μία καταπληκτική φιέστα”

“Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα στην Ανόρθωση. Μέχρι σήμερα δεν χάνω παιχνίδι της ομάδας, γεννήθηκα μέσα στην Ανόρθωση. Έλεγαν ότι είμαι ο Δομάζος της Κύπρου”.

“Θα είναι ένας καταπληκτικός τελικός. Δεν υπάρχει φαβορί, εγώ θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Η Ανόρθωση έχει έμπειρους παίκτες που αν παίξουν με μυαλό μπορεί να πάρει το κύπελλο”.

“Ο Οκριασβίλι είναι τεχνίτης και έχει ποδοσφαιρικό μυαλό, μπορεί να κάνει την διαφορά”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ