«Πλεονέκτημα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ…»

Στον ΣΠΟΡ-FM μίλησε ο Άνδρος Παναγιώτου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τον τελικό κυπέλλου. Ο Παναγιώτου έχρισε φαβορί την ομάδα μας επισημαίνοντας πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του Παναγιώτου.

Για τον τελικό του κυπέλλου: «Πιστεύω ότι έχει πλεονέκτημα η Ανόρθωση στον τελικό, παρόλο που ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι στον τελικό δεν θα είναι ο Ολυμπιακός που βλέπουμε τελευταία. Άλλο να παίζεις με άγχος και ο Ολυμπιακός θα παίζει με άγχος. Η Ανόρθωση έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν σε τέτοια ματς να κάνουν τη διαφορά. Θα έλεγα ότι η Ανόρθωση έχει πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αν την υποτιμήσεις, την πάτησες. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Ανόρθωση, λόγω εκτοπίσματος της ομάδας, αλλά και λόγω εμπειριών. Δεν υποτιμούμε τον Ολυμπιακό, αφού είναι μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι ομάδα με ήθος. Αν δεν είχε τις ατυχίες που αντιμετώπισε φέτος, θα μπορούσε να τερματίσει ακόμη πιο ψηλά στο πρωτάθλημα».

Για το τι θα κάνει τη διαφορά στον τελικό: «Νομίζω ότι αυτός που θα σκοράρει πρώτος, θα πάρει και τον τίτλο. Είναι και οι δύο καλές ομάδες και βλέπω ένα στενό σκορ».

Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Ανόρθωσης: «Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στον τελικό, ξέρω πως αντιμετωπίζουν αυτό το παιχνίδι, αφού είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την Ανόρθωση. Δεν είναι μόνο το τρόπαιο, είναι και η Ευρώπη και το οικονομικό».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Θέλει και αυτός να κατακτήσει τον τίτλο, γιατί την τελευταία φορά που πήρε τίτλο η Ανόρθωση, ήταν αυτός προπονητής. Ο προγραμματισμός που κάνει η Ανόρθωση είναι πάντα για πρωταθλητισμό και κύπελλο. Είναι και κόσμος πολύ διψασμένος, γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο για μια ομάδα σαν την Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ