ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Μόνο σας συγχωροχάρτι είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας μας αναφέρει ότι η υπομονή έχει φτάσει τα όρια και ότι το μόνο συγχωροχάρτι πλέον είναι ο τίτλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τις επόμενες του κινήσεις αλλά και μέτρα τα οποία θα πάρουμε αν δεν αλλάξει η στάσηορισμένων.

 1. Σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου θα βρεθεί στην δημοσιογραφική διάσκεψη καθώς καιστην προπόνηση για να δώσει ένα τελευταίο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 2. Δεν μας ενδιαφέρει η ονοματολογία ούτε είμαστε προσωπολάτρες. Εμείς είμαστε ΜΟΝΟ μετην ΑΝΟΡΘΩΣΗ, εμείς είμαστε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Οι υπόλοιποι είναι απλά υπάλληλοι πουέχουν υποχρέωση να σέβονται και να παίζουν για μας.

 3. Αυτοί που φοράτε την φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος θα κρίνεστε από το αποτέλεσμα του κάθε επόμενου αγώνα ξεχωριστά, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου.

 4. Όσοι από σας δεν αντέχετε αυτό το βάρος, να παραδώσετε την φανέλα και να αποχωρήσετε οικειοθελώς αλλιώς θα παρέμβουμε εμείς. Στην αντίθετη περίπτωση όσοι την αντέχετε ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ.

 5. Μόνο σας συγχωροχάρτι είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Η υπομονή που δείξαμε εξαντλήθηκε προκαιρού.

 Με εκτίμηση Πανελλήνιος ΣύνδεσμοςΦιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ