Τι θα αλλάξει αγωνιστικά με τον Πάμπο

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό είναι το σλόγκαν του νέου τεχνικού της ομάδας μας, Πάμπου Χριστοδούλου, και καλείται να το εφαρμόσει άμεσα ούτως ώστε να αλλάξει τα κακώς έχοντα που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Ανόρθωση.

Δεν είναι μάγος με ραβδί, αλλά είναι ένας προπονητής που αρέσκεται να δίνει έμφαση στο ασφυκτικό πρέσσινγκ. Στις ομάδες που εργάστηκε, κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η συνεχής πίεση και η δύναμη.

Ιδιαίτερη προσοχή δίδει στην φυσική κατάσταση, κάτι το οποίο δεν θα μπορέσει να δουλέψει στο διάστημα αυτό καθώς με την σαιζόν να βρίσκεται στην λήξη της το πρόγραμμα που ακολουθείται είναι παραπάνω ως πρόγραμμα συντήρησης.

Η πειθαρχία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας, καθώς όσοι ποδοσφαιριστές εργάστηκαν μαζί του ήταν πιστοί στρατιώτες του συνόλου και των οδηγιών του.

Αγωνιστικά σε όσες ομάδες εργάστηκε, έδινε ιδιαίτερη έμφαση στα άκρα τόσο της άμυνας όσο και της επίθεσης, και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κτίζει τις ομάδες ξεκινώντας από τα άκρα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των ομάδων του Πάμπου, ήταν η υπεροπλία στα στημένα, τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Πέρσι η ΑΕΛ, ήταν πανίσχυρη στα στημένα, και δεν μπορούσες να της βάλεις τέρμα σε στημένο. Αντίθετα, ήταν η ομάδα με τα περισσότερα τέρματα από εκτελέσεις στημένων, κάτι που δείχνει τη βαρύτητα που δίνει ο Κύπριος τεχνικός σε αυτό τον τομέα του παιγνιδιού, εκεί που η σημερινή Ανόρθωση παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα.

Όσο αφορά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο ορισμένων ποδοσφαιριστών μας, αυτό λογικά δεν θα αποτελέσει εμπόδιο καθώς στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Πάμπος Χριστοδούλου κατάφερε και έφερε στα μέτρα της ομάδας τόσο ποδοσφαιριστές της Λάτιν σχολής όσο και ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Μαύρη Ήπειρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ