«Η Ανόρθωση δικαιούται να πάρει ένα τίτλο…»

Συγχαρητήρια στην Ομόνοια αλλά και την πεποίθηση πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δικαιούται ένα τίτλο εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά πιο κάτω

«Θέλω να δώσω συγχαρητήριά στην Ομόνοια που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο ότι ήθελε περισσότερο το πρωτάθλημα. Σήμερα δώσαμε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Μας περιμένει ο τελικός κυπέλλου και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε ένα τίτλο που πιστεύω αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε εδώ η Ανόρθωση δικαιούται να πάρει ένα τίτλο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι η ομάδα που αντιμετωπίζουμε είναι σε καλή κατάσταση και εμείς πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι μετά από πολλά χρόνια να καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα τίτλο. Η Ανόρθωση είναι μία μεγάλη ομάδα και δεκατρία χρόνια  δίχως να πάρει τίποτα είναι πολλά.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν αδιάφορο αλλά έγινε ένα καλό παιχνίδι, προσπάθησαν και οι δυο ομάδες και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Β’ φάση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ