Πάμπος vs Ανόρθωση

Από την περίοδο 2007-08 όπου και έκανε ντεμπούτο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας από τον πάγκο της Δόξας μέχρι και την περσινή περίοδο, ο Πάμπος Χριστοδούλου βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα μας για τον θεσμό του πρωταθλήματος 12 φορές.

Πιο συγκεκριμένα, έξι φορές βρέθηκε αντιμέτωπος όντας προπονητής της Δόξας και γνώρισε πέντε ήττες ενώ απέσπασε και μια ισοπαλία την χρονιά 2007-08. Το 2010-11, ο Κύπριος τεχνικός έφυγε από την Δόξα για να βρεθεί στο τιμόνι του Ολυμπιακού, και στις δύο φορές που βρέθηκε αντίπαλος είχε απολογισμό μια ήττα και μια ισοπαλία. Στο παιγνίδι του α’ γύρου  έχασε με 2-1, ενώ απέσπασε ισοπαλία 2-2 επί της τότε αναγεννημένης Ανόρθωσης του Στόιλοφ.

Πέρσι, όντας προπονητής της ΑΕΛ όπου και γνώρισε την καθολική καταξίωση του φίλαθλου κοινού ο Πάμπος Χριστοδούλου βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα μας τέσσερις φορές, και τις τέσσερις απέναντι στον προκάτοχο του Ρόνυ Λέβι.

Ο απολογισμός, δυο ισοπαλίες και δύο ήττες για την ομάδα μας εκ των οποίων η μια ήττα ήταν και  η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στην ιστορία της μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος επί της Ανόρθωσης.

Συνοψίζοντας, ο Πάμπος Χριστοδούλου στις 12 αναμετρήσεις που είχε απέναντι στην Ανόρθωση δέχθηκε έξι φορές την ήττα, τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα ενώ δύο φορές ήταν νικητής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ