Match Report: Χαστούκι και προσγείωση

Την ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-2 γνώρισε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πριν από η λίγο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Ο Κετσπάγια ξεκίνησε τον αγώνα με τους Λόρια κάτω από τα δοκάρια, τους Κορρέα, Βργκοτς και Π. Αρτυματά στην τριάδα της άμυνας. Αριστερά τον Κορέια, δεξιά τον Καλτσά και στη μεσαία γραμμή τους Αρτυματά Κ., Μίχα και Χουσμπάουερ.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας μην μπορώντας όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό, γυροφέρνοντας δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα στο μισό του Ολυμπιακού.

Τα δεδομένα στον αγώνα άλλαξαν στο 37’ μετά από γέμισμα του Ολυμπιακού από αριστερά, ο Κορρέα απέκρουσε, η μπάλα βρήκε τον Βργκοτς και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1. Σκορ που έμελλε να ήταν και αυτό που έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κετσπάγια απέσυρε τον Π. Αρτυματά και στη θέση του πέρασε τον Χριστοφή, μετατρέποντας το σύστημα με τετράδα στα μετόπισθεν. Η εικόνα ήταν πανομοιότυπη, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κυκλοφορούσε την μπάλα, γυρόφερνε την περιοχή του Ολυμπιακού όμως δεν μπορούσε να ασκήσει ουσιαστική πίεση και να δημιουργήσει τις φάσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν άρτια οργανωμένος αμυντικά και με δεδομένο πως η ομάδα μας ανέβαζε παίκτες ψηλά, ανέμενε να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Αυτό έγινε στο 71’ όταν ο Χαραλάμπους σε μία αντεπίθεση της ομάδας της Λευκωσία, σημείωσε το 0-2 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, με την ομάδα μας να μην μπορεί να δείξει αντίδραση.

Αγωνίστηκαν οι Λόρια, Π.Αρτυματάς (Χριστοφή 46′), Κορρέα, Βργκοτς, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν (Ελουντού 63’/Μαργκάσα 88′), Κ.Αρτυματάς, Χούσμπαουερ, Μίχα (Μανιάς 67′), Καλτσάς, Κβιλιτάια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ