Τεράστια ανατροπή και πρόκριση στον τελικό!

Τεράστια ανατροπή πέτυχε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ολυμπιάδας με 1-3 οδήγησε το παιχνίδι στο χρυσό σετ το οποίο κέρδισε με 15-08 και κέρδισε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Η ομάδα μας μετά την ήττα της Τετάρτης με 3-0 έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ έχασε και το πρώτο σετ. Ακολούθως τα κορίτσια του Φοίνικα ανασυντάχθηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχαν αυτό που φάνταζε αδύνατο.

Το δεύτερο σετ το κερδίσαμε 25-19, το τρίτο και το τέταρτο σετ με 25-22 στέλνοντας το παιχνίδι στο χρυσό σετ.  Αν και το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό μιας και χάναμε με 4-1 αυτό δεν πτόησε τα κορίτσια μας. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έτρεξε ένα σερί που την έφερε σε θέση οδηγού και να προηγείται με 08-04. Προβάδισμα που όχι μόνο κρατήσαμε αλλά εδραιώσαμε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 15-08 και την ομάδα μας να παίρνει πανάξια το εισιτήριο για τον τελικό.

Η πρόκριση πανηγυρίστηκε από τα κορίτσια του Φοίνικα και αφιερώθηκε στη μνήμη του κ. Σωτήρη που στο τέλος φώναζαν ρυθμικά το όνομα του αείμνηστου κ. Σωτήρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ