Το όνειρο τελείωσε, η περηφάνια μένει…

Ηρωικά μαχόμενη έπεσε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στη Σουηδία που απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης με πολλαπλάσιο μπάτζετ, διεκδίκησε και μπορούσε να πάρει την πρόκριση.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο με σπουδαία άμυνα και καλές επιθέσεις στο πρώτο μισό του ημιχρόνου βρέθηκε να προηγείται με 3 τέρματα ενώ μπορούσε να ανεβάσει και άλλο τη διαφορά. Στη συνέχεια οι Σουηδοί βελτιώθηκαν στην άμυνα με αποτέλεσμα η ομάδα να μη βρίσκει εύκολα το γκολ κάτι που έφερε το ημίχρονο στην ισοπαλία με 10-10.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πανομοιότυπο με το τέλος του πρώτου. Η ομάδα μας δυσκολευόταν να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ως εκ τούτου οι Σουηδοί κατάφεραν να προηγηθούν και με πέντε γκολ διαφορά. Στα τελευταία λεπτά η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ανασυντάχθηκε, βρήκε τις λύσεις, έπαιξε και καλή άμυνα και έφερε το παιχνίδι 2 λεπτά πριν το τέλος στο 24-22.

Εκεί σημειώθηκε η φάση που θα συζητηθεί. Στον αιφνιδιασμό ο Τζούλιο πέτυχε το γκολ, με τον ρεφ της αναμέτρησης να υποδεικνύει βήματα και να ξεσηκώνει θύελλες διαμαρτυριών στον πάγκο της ομάδα μας.

Ως εκ τούτου αντί να γίνει το 24-23, έμεινε το 24-22 και με δίλεπτη αποβολή για την ομάδα μας. Έτσι οι Σουηδοί το εκμεταλλεύτηκαν πέτυχαν το 25-22 με το τελικό 26-22 να σημειώνεται στο τέλος.

Δυστυχώς το όνειρο για ένα ευρωπαϊκό τελικό δεν πήρε σάρκα και οστά, ωστόσο η περηφάνια που μας γέμισε αυτή η ομάδα με την όλη μαγική και ονειρεμένη παρουσία της μένει και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού στην ιστορία της κυπριακής χειροσφαίρισης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ