«Επιθυμία όλων να παραμείνει ο Τιμούρ»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active, μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Ευγένιος Χαμπουλλάς. Μεταξύ άλλων ο Χαμπουλλάς τοποθετήθηκε και για το θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια και της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πρόεδρε, το κυρίαρχο θέμα είναι το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια. Μετά την χθεσινή πρόκριση σκοπεύει η διοίκηση είτε ο κ. Πουλλαΐδης να ορίσετε συνάντηση πριν τον τελικό; «Συναντήσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια έχουμε κάθε μέρα. Είμαστε συνεννοημένοι και γι’ αυτό το θέμα. Έχουμε βάλει στόχο το συγκεκριμένο θέμα να το συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν. Εάν υπάρξουν νέα νωρίτερα θα ενημερωθείτε. Το έχω ξαναπεί, ότι επιθυμία μου, επιθυμία της διοίκησης, επιθυμία όλων στην Ανόρθωση είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο Τιμούρ. Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο αυτή την στιγμή».

Είναι επιθυμία και του κ. Πουλλαΐδη; «Βεβαίως και του κ. Πουλλαΐδη».

Είδαμε χθες τον κ. Πουλλαΐδη να πανηγυρίζει έντονα την πρόκριση: «Περιμέναμε χρόνια αυτές τις στιγμές. Ίσως κάποιοι να χαρακτηρίσουν υπερβολική την αντίδραση μας, αλλά τα γεγονότα πέρυσι με τη διακοπή της σεζόν ήταν χαραγμένα στη μνήμη μας και του προπονητή μας και η πρόκριση στον τελικό ήταν σαν να βγάλαμε την πικρία μας για όσα έγιναν. Αυτό εισέπραξα εγώ στα πρόσωπα όλων».

Τι ακριβώς έχετε συνεννοηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια; «Δεν έχω σκοπό να δημοσιοποιώ τι λέμε στις ιδιωτικές μας συναντήσεις. Ξαναλέω, εργαζόμαστε όλοι από κοινού για την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο μας στην Ευρώπη και την ώρα που πρέπει θα κάτσουμε κάτι και αφού υπάρχει θέληση από όλους να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Είναι επιθυμία και του Τιμούρ Κετσπάγια να παραμείνει; Χθες ο ίδιος στις δηλώσεις του είπε ότι μπορεί και ο ίδιος να θέλει κάτι διαφορετικό… «Υπάρχει επιθυμία και από τον ίδιο και το πρώτιστο πλάνο που έχει ο ίδιος μιλώντας μαζί του καθημερινά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου».

Ο προγραμματισμός που άρχισε είναι με τον Τιμούρ Κετσπάγια; «Ο προγραμματισμός ουδέποτε σταματά. Παρακολουθούμε περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν και όταν κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα θα κινηθούμε. Να μην ανησυχούν οι φίλοι της Ανόρθωσης, ναι και με τον Τιμούρ Κετσπάγια γίνονται οι συζητήσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ