Τα προτερήματα του Πάμπου

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας μας. Η απόφαση από την Διοίκηση της ομάδας μας, ίσως να είναι η ορθότερη κατά την άποψη μας. Και οι λόγοι που στηριζόμαστε σε αυτό είναι οι εξής:

Καταρχήν, ο καινούργιος προπονητής θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Επίσης πρέπει να είναι γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι να είναι έμπειρος και να έχει επιτυχίες στο παλμαρέ του. Επίσης η απόφαση της Διοίκησης να προσλάβει τεχνικό με την ιδέα ότι θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας είναι πολύ σημαντικό. Θα μπορεί να διαχειριστεί οικονομικά την ομάδα για την νέα χρονιά γνωρίζοντας τι διαθέτει στο σύνολο του και τι όχι.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου πληρούσε σχεδόν όλα τα πιο πάνω κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΛ. Κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Λεμεσού στους ομίλους του Europa League με ένα μπάτζετ των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ. Έφτιαξε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο για την ΑΕΛ μετά από 44 ολόκληρα χρόνια. Και είναι στην άμυνα που πονούμε περισσότερο αυτή τη στιγμή, καθώς δεχθήκαμε 20(!) τέρματα στους τελευταίους 11 αγώνες που δώσαμε.

Και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην άμυνα είναι οι στημένες φάσεις, εκεί όπου η ΑΕΛ πέρσι με τον Πάμπο ήταν πανίσχυρη τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Επίσης, ο Πάμπος είναι λάτρης της πειθαρχίας, κάτι που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή. Το άναρχο παιγνίδι μας όπου ο καθένας θέλει από μία μπάλα μόνος του, είναι καιρός να δώσει τη θέση του στην ομαδικότητα.

Ας ελπίσουμε ότι η Διοίκηση πήρε τη σωστή απόφαση και αναμένουμε πλέον να δούμε την πορεία της ομάδας από εδώ και στο εξής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ