«Ο Τιμούρ πρέπει να μείνει…»

Την άποψη πως ο Τιμούρ Κετσπάγια πρέπει να παραμείνει στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, εξέφρασε ο Νίκος Κατσαβάκης.

«Ήταν πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε και μας είχαν τρελάνει με την καλή έννοια. Ήταν συνεχόμενες χρονιές που η ομάδα κάθε χρόνο είχε και μια διάκριση. Χτίσαμε μια δυνατά ομάδα και καρπωνόμασταν κάθε χρόνο τις επιτυχίες. Τότε η ομάδα είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και από το πουθενά καταφέραμε την πρώτη χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα… Με παίκτες που δεν ήταν εγνωσμένης αξίας, που έπαιζαν προηγουμένως σε μικρομεσαίες ομάδες και με ορισμένους πιο έμπειρους. Αυτό το πράγμα συνεχίστηκε και ήρθαν όλες εκείνες οι μεγάλες επιτυχίες. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο. Στην Κύπρο έζησα τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια, έζησα μεγάλες επιτυχίες και με αγάπησε ο κόσμος όπως και εγώ αυτούς. Καταφέραμε να βάλουμε για πρώτη φορά κυπριακή ομάδα σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ανοίξαμε το δρόμο στις υπόλοιπες».

Για τον Κετσπάγια και για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του στην Ανόρθωση: «Σε καμία περίπτωση. Αν θέλει ο κόσμος την ταπεινή μου άποψη, ο Τιμούρ πρέπει να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Ανόρθωση. Το γεγονός ότι δεν πήγαν καλά στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και η ομάδα είναι 4η δεν σημαίνει ότι είναι καταστροφή. Διεκδικεί το κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν είναι τιμητικό να κάνουμε αυτή τη ζήτηση όταν μιλάμε για τον Τιμούρ, τόσο για τον ίδιο όσο και για κανέναν. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Κετσπάγια είναι ο ίδιος Ανόρθωση. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία του κόσμο σκέφτεται έτσι. Δεν χαρακτηρίζω αρνητική μια χρονιά όπως τη φετινή που η ομάδα είναι στην 4η θέση. Κανείς δεν κάνει συμβόλαιο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να μπαίνουν μακροχρόνιοι στόχοι και μην ξεχνάμε ότι η ομάδα πέρασε μια δεκαετία που ψαχνόταν πριν έρθει ο Τιμούρ. Αυτή είναι η δική μου ταπεινή άποψη».

Για τους ελλαδίτες Ρισβάνη και Μανιά: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και καλό που τους έχει στο ρόστερ της η Ανόρθωση».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ