Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Match Report: Οδυνηρή ήττα και αλλαγή στόχων…

Match Report: Οδυνηρή ήττα και αλλαγή στόχων…

0
Match Report: Οδυνηρή ήττα και αλλαγή στόχων…

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων δέχθηκε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0, σε ένα παιχνίδι που καταφέραμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας για ένα εικοσάλεπτο περίπου και μετά το 65’.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με αλλαγές παρέταξε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ο Κετσπάγια. Κάτω από τα δοκάρια ο Λόρια, δεξιά ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Κορέια και στο κέντρο της άμυνας οι Ρισβάνης και Αρτυματάς. Στη μεσαία γραμμή οι Νταουσβίλι και Μπουσουλάτζιτς με τον Χουσμπάουερ σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Αριστερά ο Οκριασβίλι, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή ο Κβιλιτάια.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Με στόχο το γρήγορο γκολ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Μόλις στο 5’ ο Χουσμπάουερ τροφοδότησε κάθετα τον Αμπαρτζουμιάν, που από δεξιά έκανε το παράλληλο γέμισμα, με τον Κορέια προ κενού τέρματος να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 9’ τα δεδομένα άλλαξαν, μετά από μακρινή μπαλιά από την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Ρισβάνης πιάστηκε στον ύπνο, ο Κα βγήκε τετ-α-τετ με τον Λόρια τον οποίο πλάσαρε, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, με τον Ολυμπιακό στο 29’ να χάνει πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0. Στο 30’ ο Κετσπάγια προχώρησε στην πρώτη κίνηση. Απέσυρε τον Μπουσουλάτζιτς και στη θέση του πέρασε τον Μίχα. Στο 35’ κεφαλιά του Κβιλιτάια κατέληξε άουτ ενώ στο 39’ μετά από μεταβίβαση του Μίχα, ο Αμπαρτζουμιάν γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στη μικρή περιοχή, με τον Κβιλιτάια με νέα κεφαλιά να στέλνει την μπάλα κατευθείαν στον Μιχαήλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός πως μόνη επιλογή ήταν η ανατροπή του σκορ, το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα μουδιασμένο με την ομάδα μας στην ουσία μέχρι και το 65’ να αρκείται σε μία ανούσια κατοχή της μπάλας, που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Μετά το 65’ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Μακάρειο αλλά δίχως αποτέλεσμα. Από το 65’ και εντεύθεν η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δημιούργησε και έφτιαξε σωρεία ξεκάθαρων ευκαιριών αλλά και προϋποθέσεων, δίχως όμως οποιαδήποτε να μετουσιωθεί σε γκολ. Στο 65’ ο Κβιλιτάια με γυριστό εντός της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε τετ-α-τετ με τον Μιχαήλ θέλησε να σιγουρέψει το γκολ, όμως το γύρισμα του στον Οκριασβίλι που ήταν μόνος με την εστία, το πρόλαβε ο Ψάλτης που απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 75’ είχαμε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Οκριασβίλι, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά ανάγκασε τον Μιχαήλ σε απόκρουση με τα πόδια ενώ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

 Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι (Μαργκάσα 55′), Οκριασβίλι, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (Ελουντού 69′), Μπουσουλάζιτς (Μίχα 30′), Κβιλιτάια, Ρισβάνης, Χουσμπάουερ (Χριστοφή 71′)

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

5’ Ο Χουσμπάουερ τροφοδότησε κάθετα τον Αμπαρτζουμιάν, που από δεξιά έκανε το παράλληλο γέμισμα, με τον Κορέια προ κενού τέρματος να στέλνει την μπάλα άουτ.

9’ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Μετά από μακρινή μπαλιά ο Κα, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λόρια, με τον Κα να πλασάρει εύστοχα τον Λόρια.

29’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, μετά από μπαλιά του Χάνι ο Κα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

30’ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας. Εκτός ο Μπουσουλάτζιτς εντός ο Ντορ Μίχα.

35’ Κεφαλιά του Κβιλιτάια, η μπάλα άουτ

39’ Πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας, μετά από μπαλιά του Μίχα, ο Αμπαρτζουμιάν έκανε την κεφαλιά από δεξιά με τον Κβιλιτάια να παίρνει νέα κεφαλιά, ωστόσο ο Μιχαήλ απέκρουσε.

65’ Πολύ καλή στιγμή με τον Κβιλιτάια, μετά από μεταβίβαση του Οκριασβίλι, ο Κβιλιτάια σταμάτησε την μπάλα και έκανε το γυριστό εντός μικρής περιοχής, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

68’ Νέα μεγάλη ευκαιρία, ο Κβιλιτάια σε τετ-α-τετ θα γυρίσει την μπάλα στον Οκριασβίλι ωστόσο προ του Τορνίκε που ήταν μόνος με την εστία, ο Ψάλτης απομάκρυνε σε κόρνερ.

70’’ Νέα καλή στιγμή με τον Τορνίκε να παίρνει την κεφαλιά μετά από μπαλιά του Καλτσά, ωστόσο οι αμυντικοί του Ολυμπιακού απέκρουσαν.

71’ Νέα ευκαιρία, μετά από σέντρα του Κορέα ο Αμπαρτζουμιάν με σουτ εντός περιοχής θα στείλει την μπάλα άουτ.

75’ Διπλή τεράστια ευκαιρία ο Οκριασβίλι με καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Μιχαήλ σε απόκρουση με τα πόδια και στην επανφορά ο Οκριασβίλι από κοντά έστειλε την μπάλα στο κάθετο  δοκάρι.

76’ Σουτ του Χριστοφή εντός περιοχής, αποκρούει ο Μιχαήλ.

80’ Γύρισμα του Χριστοφή από αριστερά, ο Κβιλιτάια δεν θα προλάβει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

82’ Σουτ του Τορνίκε θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

89’ Κεφαλιά του Κβιλιτάια, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

90+1’ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Σαρφό θα πάρει την μπάλα από τη μεσαία γραμμή και θα νικήσει τον Λόρια σε τετ-α-τετ και θα κάνει το 2-0.