Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ «Αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε….»

«Αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε….»

0
«Αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε….»

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και τα πέντε γκολ εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Καρμιώτισσα,ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Στις δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ανάφερε πως για την ομάδα μας δεν υπάρχει προτίμηση στα ημιτελικά και πως αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του. 

Το σχόλιο για το παιχνίδι: «To βασικό ήταν να προκριθούμε, κάτι που συνέβη με πολύ καλή εμφάνιση και πέντε γκολ, είδαμε και νεαρούς να παίζουν και να δείχνουν ότι δικαίως είναι στο ρόστερ της ομάδας, ο Παρούτης σκόραρε κιόλας, είναι σημαντικά αυτά. Είχε την ευκαιρία ο προπονητής να ανοίξει τις επιλογές του, καλά νέα όλα αυτά γιατί συνδυάστηκαν με την ουσία και τη νίκη.

Θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί αυτή η φάση και να δούμε τι θα μας προκύψει από την κλήρωση για τα ημιτελικά. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό, θα κατέβουμε για να κερδίσουμε σαφώς και να διατηρήσουμε τις ελπίδες που έχουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά όσο έχουμε ελπίδες θα τις παλεύουμε».

Για το αν υπάρχει αντίπαλος που θέλουν στα ημιτελικά: «Είμαστε δύο που έχουμε περάσει. Δεν είναι ζήτημα αυτό γιατί είναι ημιτελικός-τελικός, δεν είναι ο στόχος να πάμε τελικό άρα να διαλέξουμε αντίπαλο για τα ημιτελικά. Με τις ομάδες έχουμε παίξει τόσες φορές που δεν έχει και νόημα να επιλέξεις. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς καλά και αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»