«Στην επανάληψη παίξαμε μόλις 20 λεπτά…»

Την άποψη πως θα μπορούσαμε στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι εξέφρασε ο Κετσπάγια στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς.

«Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε για να νικήσουμε αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στην αντεπίθεση. Και στο 2-0 προσπαθήσαμε, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Θα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα που από νωρίς έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και έβαλε και δύο γκολ. Στην επανάληψη παίξαμε μόλις 20 λεπτά. Σταματούσαν συνεχώς το παιχνίδι και στο τέλος έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστέρηση. Κάποιες φορές βλέπεις ότι η καθυστέρηση είναι 8 και 10 λεπτά. Δεν μπορώ να σχολιάσω τις φάσεις αλλά για να σκιστεί το κεφάλι του παίκτη μας σημαίνει κάτι σοβαρό έγινε. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό ούτε για εμάς, ούτε για τον Απόλλωνα αλλά θα συνεχίσουμε την δουλειά μας μέχρι το τέλος».

Για τα εύκολα αμυντικά λάθη: «Όταν κάνεις αυτά τα εύκολα λάθη δίνεις αέρα στον Απόλλωνα. Με πείραξε περισσότερο το πρώτο γκολ. Βρέθηκαν παίκτες αμαρκάριστοι στην περιοχή. Στο δεύτερο γκολ αφήσαμε τον παίκτη μόνο του με τρεις παίκτες στην άμυνα. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτό. Έχουμε άλλα εννιά παιχνίδια μπροστά, δεν είναι εύκολο ούτε για εμάς, ούτε για τους άλλους».

Είναι απώλεια που μπορεί να στοιχίσει τον τίτλο; «Κάθε απώλεια είναι απώλεια και μπορεί να στοιχίσει γιατί οι άλλοι κερδίζουν και εσύ όχι. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ