Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ Στους κορυφαίους ο Αργυρού!

Στους κορυφαίους ο Αργυρού!

0
Στους κορυφαίους ο Αργυρού!

Ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους αθλητές της χρονιάς, εκλέχθηκε ο Τζούλιο Αργυρού από τους αθλητικούς συντάκτες-μέλη της ΕΑΚ. Η ανάδειξη του κορυφαίου θα γίνει στις 08/04.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίου τύπου της ΕΑΚ.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

Σύμφωνα με τις ψήφους των Αθλητικών συντακτών-μελών της ΕΑΚ, οι πέντε κορυφαίοι αθλητές για το 2020 είναι (με αλφαβητική σειρά):

Ιούλιος Αργυρού (Χάντμπολ)

Γιώργος Αχιλλέως (Σκοποβολή)

Παύλος Κοντίδης (Ιστιοπλοΐα)

Σάιμον Μιχαήλ (Μπάσκετ)

Πέτρος Χρυσοχός (Τένις)

Ο Ιούλιος Αργυρού είναι βασικό στέλεχος της Ανόρθωσης, η οποία έγραψε ιστορία στο EHF European Cup (τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση).

Ο Γιώργος Αχιλλέως κατετάγη 5ος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF τον Μάρτιο στη Λευκωσία, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής Κύπρου για 14η φορά στην καριέρα του (ρεκόρ) με μέσο όρο 122/125.

Ο Παύλος Κοντίδης πήρε τη 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser τον Φεβρουάριο στην Αυστραλία και τη 16η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο στην Πολωνία.

Ο Σάιμον Μιχαήλ του Κεραυνού είχε καθοριστική συνεισφορά στην ιστορική πρώτη πρόκριση κυπριακής ομάδας στο Basketball Champions League.

Ο Πέτρος Χρυσοχός, ο οποίος με το τέλος του 2020 ήταν Νο394 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤP, κατέκτησε δύο τίτλους σε τουρνουά επιπέδου Future, τον Μάρτιο στο Λας Βέγκας και τον Νοέμβριο στο Σαρμ Ελ Σέιχ.