Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Για εμάς είναι σημαντική η απουσία του κόσμου…»

«Για εμάς είναι σημαντική η απουσία του κόσμου…»

0
«Για εμάς είναι σημαντική η απουσία του κόσμου…»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο Μαργκάσα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Δόξα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυπροποιημένος μέσος.

Για την αναμέτρηση: «Δυσκολη νίκη, παίξαμε με μια καλή ομάδα που ήταν για πολλές αγωνιστικές μέσα στην εξάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βάλαμε και το γρήγορο γκολ, αλλά στη συνέχεια χάσαμε λίγο τον έλεγχο, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα όσο θέλαμε αλλά στο τέλος μετράει η νίκη που ήταν πάρα πολύ σημαντική.»

Εάν μπορούν να έρθουν καλύτερες αγωνιστικές μέρες, με περισσότερα γκολ: «Πέρσι συνηθήσαμε τον κόσμο σε πολλά γκολ, όμως φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, δεν έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας που κάνει τη διαφορά, που για εμάς που έχουμε πολύ κόσμο είναι σημαντική απουσία. Πιστεύω όμως έχουμε μία καλή ομάδα, μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Το προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε πάρα πολύ καλά, σήμερα όχι τόσο.  Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο και να δούμε τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είμαστε μακριά από τη θέση που θέλουμε, όμως τώρα όλοι θα χάσουν βαθμούς μιας και παίζουμε μεταξύ μας, θα παίξουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και πρέπει να κοντέψουμε λίγο την πρώτη θέση.»