Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΗΝΑΚΙΑ «Κοντά στα επίπεδα που θέλαμε…»

«Κοντά στα επίπεδα που θέλαμε…»

0
«Κοντά στα επίπεδα που θέλαμε…»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 95.0, ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας 

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε και μας χαροποίησε το γεγονός ότι τα καταφέραμε. Η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε κοντά στα επίπεδα που θέλαμε. Αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι η ουσία, ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη και συνεχίζουμε. Παίζαμε σε ένα γήπεδο που έχουμε δει και άλλες ομάδες που αγωνίστηκαν πρόσφατα να δυσκολεύονται. Το να βλέπεις την Ανόρθωση να μπαίνει στο γήπεδο και να είναι επιθετική, κυριαρχική και να παίζει καλό ποδόσφαιρο είναι θετικό. Και με την ΑΕΛ ήμασταν διεκδικητικοί και είναι αυτό που θέλουμε παρά το γεγονός πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Κρατάμε τη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι αλλά και τελευταία στο επιθετικό».

Για την 4η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα η Ανόρθωση: «Αυτό που έχει περισσότερη σημασία για τη θέση που τερματίζεις είναι το πρόγραμμα που σου αναλογεί. Για εμάς όμως τώρα έχει μεγαλύτερη σημασία να κερδίσουμε τη Δόξα και να δούμε τις αποστάσεις που θα έχουμε. Δεν θεωρούμε πως έχει κριθεί κάτι. Είναι μια ανοικτή και στενή μονομαχία και θα έχει ενδιαφέρον. Εμείς βλέπουμε την ομάδα μας και μας αρέσει το γεγονός πως υπάρχει βελτίωση».

Για τον Οκριασβίλι που αποχώρησε χωλαίνοντας: «Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για την κατάσταση του μιας και δεν έχει γίνει προπόνηση ώστε να τους δει το επιτελείο. Θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της προπόνησης για να δούμε αν υπάρχει κάτι».

Για τον Μπουσουλάτζιτς: «Θα απουσιάσει από τον αγώνα με τη Δόξα».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Έχουμε ένα καλό σερί το οποίο και θέλουμε να διευρύνουμε. Είναι μια καλή ομάδα που όλο το δεύτερο γύρο είχε την 6η θέση αλλά εμείς θέλουμε να την κερδίσουμε και θεωρούμε πως η ομάδα μας έχει ότι χρειάζεται».