Match Report: Ο Οκριασβίλι επέστρεψε…

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατάφερε να κάνει θρίλερ το παιχνίδι ωστόσο στο τέλος έφυγε με τη νίκη απέναντι στην ΕΝΠ με 2-1.

Στο 28΄’ ο Οκριασβίλι από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 1-0. Μία αδράνεια από ψηλά μέχρι στα μετόπισθεν έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 38’ με τον Θεοδώρου. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε εκ νέου ο Οκριασβίλι στο 58’ με πλασέ.

RE-PLAY

6’ Κεφαλιά του Κβιλιτάια αποκρούει ο Γκατσέφσκι

14’ Τεράστια ευκαιρία με τον Κβιλιτάια! Ο Χριστοφή έκανε το γύρισμα, ο Κβιλιτάια τσίμπησε την μπάλα, όμως σε τετ-α-τετ με τον Γκατσέφσκι νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα

15’  Σουτ από τον Κορέια, η μπάλα άουτ.

16’ Νέα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας, ο Χριστοφή τροφοδότησε κάθετα τον Μίχα, ο οποίος ελίχθηκε και με σουτ εντός περιοχής ανάγκασε τον Γκατσέφσκι σε νέα απόκρουση.

17’ Νέα πολύ καλή στιγμή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Χριστοφή πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, γύρισε στον αμαρκάριστο Οκριασβίλι, το σουτ του οποίου κατέληξε ψηλά άουτ.

19’ Μακρινό σουτ του Θεοδώρου, καμία ανησυχία για τον Λόρια

23’ Τεράστια ευκαιρία με τον Κβιλιτάια. Εξ επαφής κεφαλιά του Κβιλιτάια μετά από συστημένη μπαλιά του Χριστοφή, ανάγκασε τον Γκατσέφσκι σε εντυπωσιακή απόκρουση

26’ Κεφαλιά του Ρισβάνη η μπάλα θα κτυπήσει σε πόδια αμυνομένων και θα καταλήξει κόρνερ. Στην αρχή της φάσης υπήρξε απόκρουση με χέρι από τον αμυντικό της ΕΝΠ, μετά από υπόδειξη του VAR, ο Νεοκλέους θα δείξει την άσπρη βούλα

28’ ΓΚΟΛ για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Ο Οκριασβίλι θα στείλει την μπάλα αριστερά, τον Γκατσέφσκι δεξιά και θα γράψει το 0-1.

30’ Κεφαλιά του Ουντόζι η μπάλα άουτ

38’ Γκολ για την ΕΝΠ. Μετά από κάθετη πάσα, ο Θεοδώρου βγήκε μόνος με τον Λόρια τον οποίο και πέρασε και με κενό το τέρμα ισοφάρισε.

44’ Γκολ του Βργκοτς, ορθώς θα ακυρωθεί ως offside.

45+1΄ Σουτ του Ουντόζι, η μπάλα άουτ.

48’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οκριασβίλι, η μπάλα στο αντίπαλο τείχος.

58’ ΓΚΟΛ για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Ο Χριστοφή εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο άουτ, έδωσε την μπάλα στον Κβιλιτάια, αυτός με τη σειρά του στον Αμπαρτζουμιάν που τροφοδότησε τον Μίχα εντός περιοχής, που την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Οκριασβίλι αριστερά που με πλασέ έγραψε το 2-1!

60’ Κεφαλιά του Ρισβάνη η μπάλα άουτ.

62’ Αλλαγή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο Χουσμπάουερ θα περάσει στη θέση του Μίχα.

62’ Μακρινό σουτ του Ντένιγκ, ο Λόρια θα διώξει με γροθιές και τον Βργκοτς να απομακρύνει σε κόρνερ

68’ Ωραία επιθετική ενέργεια για την ομάδα μας, με τον Αμπαρτζουμιάν να κάνει την μπαλιά από δεξιά και ο Οκριασβίλι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ.

74’ Καλή στιγμή για την ομάδα μας, ο Τορνίκε θα στρώσει στον Κβιλιτάια, ωστόσο το σουτ του Κβιλιτάια θα αποκρούστει από τους αμυνόμενους.

76’ Μακρινό σουτ του Χριστοφή, η μπάλα άουτ.

76’ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας. Μέσα ο Γκαλίτσιος, εκτός ο Οκριασβίλι.

78’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Τζίμη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στα μετόπισθεν των βυσσινί, έκανε το σουτ όμως απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκατσέφσκι

79’ Διπλή αλλαγή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Καλτσάς και Μανιάς θα περάσουν στις θέσεις των Κβιλιτάια και Αμπαρτζουμιάν

80’ Σουτ από τον Αρτυματά, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως άουτ.

85’ Σουτ του Χουσμπάουερ, θα κοντράρει σε πόδια και θα καταλήξει κόρνερ.

87’Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ιρεπ, αποκρούει ο Λόρια

90+2’ Καλή αντεπίθεση για την ομάδα μας, όμως το γύρισμα του Κορέια ήταν άστοχο.

Τέλος αγώνα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ