«Έκανα τεράστιο λάθος που έφυγα από την Κύπρο και την Ανόρθωση…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM και στον Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ανάφερε πως ήταν λάθος που έφυγε από την ομάδα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πιο κάτω. 

«Πρέπει να είσαι προσεκτικός, οι υποχρεώσεις είναι πολλές όταν αγωνίζεσαι για την Ανόρθωση αλλά ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να είναι σωστός με όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται».

«Η κατάσταση είναι δύσκολή και εδώ έχει γίνει μία αδικία σε εισαγωγικά για τις πιο μικρές κατηγορίες. Οι ομάδες της Α’ κατηγορίας έχουν την οικονομική ευχέρεια για να ανταπεξέλθουν στις εξετάσεις και στα τεστ αλλά και γενικά η κατάσταση δεν είναι εύκολη είμαστε ξανά σε lockdown κλείσανε και τα σχολεία. Εγώ κάνω προπονήσεις με γυμναστή, έφυγα πέρσι από την Καλαμάτα φτάσαμε σε μία κατάσταση να είμαστε στον αέρα, περίμενα μια διαφορετική αντιμετωπίσει στους ποδοσφαιριστές που αποχωρήσαμε, στον χώρο του ποδοσφαίρου αν υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις, στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχουν άτομα που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να συμπεριφερθούν σωστά σε εμάς. Όλο το καλοκαίρι περίμενα ότι θα μείνω και του χρόνου, είχα μια θλάση και δεν την πρόσεξα έμεινε καιρό έξω με αποτέλεσμα να έρθει η ώρα να αγωνιστώ ξανά η καραντίνα δεν με άφησε. Δέχθηκα και μία τιμωρία στο φύλο αγώνος καταγράφουν μετά οι διαιτητές ότι θέλουνε, αυτό που κατάλαβα με το που φύγαμε από ένα παιχνίδι μου λένε ότι έφαγα 3 αγωνιστικές τιμωρία έτσι δεν μπόρεσα να επιστρέψω. Έχω βγει έξω από τα νερά μου με την πανδημία και δεν μπορώ ούτε έξω να παίξω μπάλα οπότε αν έρθει μία πρόταση σοβαρή θα το συζήταγα με την οικογένεια μου. Μου κάνει πιο εύκολο να σταματήσω τη μπάλα γιατί υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και βρωμιά στην Ελλάδα. Πολλοί συνάδερφοι μου είναι διπλωμάτες και τους έχει βοηθήσει. Παλιά σου έλεγαν πως και πας στην Κύπρο τι πρωτάθλημα είναι αυτό, εγώ πήγα στην Ανόρθωση πραγματικά έκανα τεράστιο λάθος που έφυγα από την Κύπρο και την Ανόρθωση γιατί θεωρώ ότι γενικά στην Κύπρο με σεβαστήκανε ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή ήμουν και εγώ πολύ σωστός και έχω και φίλους εκεί πολλούς. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και με τη γυναίκα μου και θεωρώ έκανα λάθος που έφυγα. Γύρισα τότε γιατί είχα τον τραυματισμό μου και όταν έγινα καλά ρώτησα γιατί δεν είχα κλήση στην Εθνική. Όπου πάω θέλω να δένομαι για να αποδίδω καλά και ειδικά σε ομάδα τόσο μεγάλη όσο η Ανόρθωση. Είχα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και όταν τελείωσε δεν έγινε κάποια συζήτηση και γύρισα Ελλάδα μήπως πάρω μία ευκαιρία με την Εθνική Ελλάδος. Μετρημένοι οι άντρες που μπορούν να σου πουν αυτά που πρέπει εδώ στην Ελλάδα και το έζησα και στην Γερμανία και γι’ αυτό έφυγα».

«Δεν θεωρώ λάθος που ήρθα στη Κύπρο, παρακολουθώ τώρα περισσότερο τι γίνεται στην Κύπρο. Βλέπω μια Ανόρθωση που έχει δυναμώσει πολύ, ένα ΑΠΟΕΛ που είναι αποδυναμωμένο γενικά είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια που έχει δυναμώσει πολύ με τον Χένινγκ Μπεργκ. Το πιο ωραίο είναι αυτό που υπάρχει τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παρακολουθώ τον Μάριο Νικολάου μέσω σόσιαλ μίντια έχω φίλους και στην Λάρνακα, με τον Γιάννη Σκοπελίτη κάναμε πολύ παρέα όπως και τον Βαλεντίνο Σιέλη».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ