«Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μπορεί η Ανόρθωση…»

Την μάχη του πρωταθλήματος κλήθηκε να σχολιάσει στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον Active, o Ανδρέας Μουσκάλλης.

Συγκεκριμένα ο άλλο τεχνικός της ομάδας μας ανάφερε πως κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν μπορεί για πρωτάθλημα. Αναλυτικά όλα όσα ανάφερε πιο κάτω.

Η βαθμολογία και το γήπεδο δείχνουν ότι Απόλλων και Ομόνοια πατάνε πιο καλά στη μάχη του τίτλου, το συμμερίζεστε; «Όχι, είναι τέσσερις ομάδες για τον τίτλο χωρίς κανείς να έχει προβάδισμα. Δεν έχει σημασία η βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Αν μεγαλώσει η διαφορά ναι, θα έχουν μερικοί προβάδισμα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μπορεί η Ανόρθωση να κερδίσει το πρωτάθλημα. Είναι μια ισχυρή ομάδα. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ».

Ναι, αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια έμεινε στις ισοπαλίες ενώ μπορούσε για κάτι παραπάνω… «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπαιξε πολύ συντηρητικά. Αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αδικείται από το αποτέλεσμα. Ζήτησε τη νίκη, είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να κερδίσει. Η ΑΕΛ έπαιξε για να μην χάσει. Η Ανόρθωση για μένα ήταν πολύ καλή. Βλέπω ότι τα πλέι οφ θα βγάλουν τον πρωταθλητή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ