Ο προβληματισμός και η ελπίδα…

Με το χθεσινό παιχνίδι, έκλεισε ουσιαστικά ο κύκλος των εκτός έδρας ντέρμπι με τις ομάδες του λεγόμενου top-6 για τη κανονική διάρκεια.

Στα πέντε παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΛ, Ομόνοια, Απόλλων, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει νίκη, έχοντας απολογισμό 2 ισοπαλίες στα τελευταία 2 απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ με 0-0. Μάλιστα στα 4 από τα 5 παιχνίδια η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν κατέφερε να σημειώσει γκολ, ενώ στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα στο οποίο και προηγήθηκε εντέλει πληρώσαμε τις αμυντικές μας αδυναμίες και χάσαμε.

Σίγουρα οι πιο πάνω επιδόσεις σκορπουν προβληματισμό μιας και εκτός έδρας ότι έχουμε πετύχει, είναι δύο 0-0 απέναντι στον πέμπτο και στον ΑΠΟΕΛ που αυτή τη στιγμή είναι στη 10η θέση. Ωστόσο το κοινό και των πέντε αγώνων, είναι πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ παρατάχθηκε χωρίς τον Οκριασβίλι που στην ουσία αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της χθεσινής αναμέτρησης.

Σίγουρα ένα χελιδόνι δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη, ωστόσο η ελπίδα για να δούμε μία βελτιωμένη επιθετική εικόνα στα παιχνίδια της δεύτερης φάσης ακούει στο όνομα του Γεωργιανού, αρκεί βέβαια να επιστρέψει υγιής, δυνατός και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ