Πρώτη αήττητη και πανέτοιμη για τον τελικό

Με νέα νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, η γυναικεία μας ομάδα, καθώς στο παιχνίδι που έγινε σήμερα μεσημέρι στο «Ν. Σολομωνίδης», επικράτησε της Αναγέννησης Γερμασόγειας με σκορ 73-62.

Έτσι, οι κοπέλες μας όχι μόνο εξασφάλισαν και τυπικά την πρώτη θέση για την πρώτη φάση και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας, ενόψει των επερχόμενων πλέι-οφ, αλλά αυτό έγινε μετά από μιαν αήττητη πορεία!

Γεγονός που τους διασφαλίζει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει του πρώτου τελικού στην ιστορία της γυναικείας μας ομάδας, με αντίπαλο την ΑΕΛ, για το θεσμό του κυπέλλου. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 14 τρέχοντος.

Πως νίκησαν την Αναγέννηση
Όσο για την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού, η ομάδα μας ήταν ελαφρώς καλύτερη κατά την 1η περίοδο και είχε προηγηθεί με 18-20, αλλά στη 2η περίοδο, η Αναγέννηση κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και η ομάδα μας μείωσε στον πόντο, όταν ολοκληρώθηκε η 2η περίοδος (40-39).

Καλύτερη και πάλι η ομάδα μας κατά την 3η περίοδο, πέρασε ξανά μπροστά και προηγήθηκε με 51-57 στο 30`. Ωστόσο η ομάδα της Αναγέννησης εξακολουθούσε να είναι κοντά στο σκορ, μέχρι και τα τελικά χρονικά στάδια του αγώνα, αλλά η ομάδα μας κατάφερε τελικά να φθάσει στη νίκη με τελικό σκορ 63-72.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Πάγκαλος 13 (1), Ράτσα 9 (1), Κωνσταντίνου 6, Γεωργίου 10, Ντέλβα 19, Αναξαγόρου, Δημητρίου 11, Ρουσσάκη 3 (1), Ιωάννου 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ