150 χιλιάδες!

0
150 χιλιάδες!

Παίζει σε όλα τα μέσα του Ισραήλ το ενδιαφέρον της Χάποελ Μπερ Σεβά για τον Ντορ Μίχα.

Όπως αναφέρεται η Σιδηρά Κυρία της Μπερ Σεβά, Αλόνα Μπάρκατ είναι διατεθειμένη να επαναπατρίσει τον ποδοσφαιριστή στο Ισραήλ. Μάλιστα όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται με το σύλλογο του Ισραήλ να έρχεται σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή τον Ρόνεν Κατσάβ και να του καταθέτει πρόταση για 3 ½  χρόνια.

Μάλιστα ένα άλλο δημοσίευμα αναφέρει πως οι σχέσεις του Μίχα με τον Κετσπάγια δεν είναι οι καλύτερες δυνατές κάτι που συντείνει στο γεγονός ο ποδοσφαιριστής να μετακινηθεί από τώρα στην ομάδα της Μπερ Σεβά. Παράλληλα η ιστοσελίδα one.co.il προχωρεί και ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας εκτίμηση πως με μία αποζημίωση της τάξης των 150 χιλιάδων η ομάδα μας θα συναινέσει ενώ παράλληλα αναφέρει πως η Μπερ Σεβά θα πρέπει να πληρώσει και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έξοδα ανάπτυξης του ποδοσφαιριστή.

Εκ της πληθώρας των δημοσιευμάτων, φαίνεται πως η Μπερ Σεβά ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, εάν θα υπάρξει όντως επίσημη πρόταση είναι κάτι που θα φανεί τις αμέσως επόμενες ώρες μιας και η μεταγραφική στο Ισραήλ εκπνέει στις 11/2.