«Αν εμείς κερδίσουμε…(Σχόλιο για Τορνίκε)»

Δηλώσεις στην Cablenet εκανε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για το ότι διεξάγεται άλλο ένα βαρωσιώτικο ντέρμπι μακριά από τη φυσική έδρα της ομάδας: «Είναι λυπηρό. Φυσική μας έδρα, πάντα θα είναι το ΓΣΕ και πάντα η πόλη μας θα είναι η Αμμόχωστος. Ακόμη μία χρονιά δεν διεξάγεται εκεί που θα έπρεπε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, είναι η μόνη ομάδα που έχει τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία τέσσερα. Είναι ένας αντίπαλος που πάντα σεβόμαστε, όμως με βάση την παρουσία της, την σεβόμαστε πιο πολύ. Υπάρχει όμως ο στόχος για εμάς που είναι οι τρεις βαθμοί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και για αυτό θα παίξουμε σήμερα».

Για το ότι σε περίπτωση νίκης θα μειωθεί η απόσταση από την ΑΕΛ: «Εμείς, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε κατάσταση βρεθήκαμε, δεν τα βάλαμε ποτέ κάτω. Δεν στεκόμαστε τους αντιπάλους μας. Αν εμείς κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια, πιστεύω θα καταφέρουμε τους στόχους μας».

Για τους δύο νεοαποκτηθέντες και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Θα σταθώ σε αυτούς που είναι εδώ. Είναι για 2η φορά στο αρχικό σχήμα ο Ρισβάνης και σήμερα είναι μαζί μας και ο Μπουσουλάτζιτς. Έγιναν επιλογές από τον προπονητή που να μπορούν να μπουν άμεσα και να δώσουν επιπλέον επιλογές. Θα μιλήσουμε για ότι έπεται μετά το παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Οκριασβίλι: «Ο Τορνίκε έχει απουσιάσει τους τελευταίους δύο μήνες. Προσπαθεί με τη σειρά του να μπει με την ομάδα στο πρόγραμμα προπόνησης. Δεν βάζουμε χρονοδιάγραμμα στην επιστροφή του. Έρχεται μία εβδομάδα γεμάτη προπονήσεις και ελπίζουμε να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Η φύση του τραυματισμού του, χρειάζεται να το πηγαίνουμε με την εβδομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ