Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ δείχνει το δρόμο

Με την πράξη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, να διαθέσει 200 εισιτήρια σε Ανορθωσιάτες που δεν είχαν την ευχέρεια να παρευρεθούν στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, δείχνει το δρόμο σε πολλούς και βάζει γυαλιά σε όλους, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Κυπριακός λαός.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος ο απλός πολίτης να ξεφεύγει από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, μίας καθημερινότητας που γίνεται πολύ πιο δύσκολη με την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο αυτή τη στιγμή.

Και όταν ο κόσμος δεν μπορεί να πηγαίνει στα παιγνίδια, τότε δεν αξίζει να σπαταλάμε τόσα εκατομμύρια το χρόνο. Για ποιο λόγο; Για να φέρνουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνίζονται σε κερκίδες οι οποίες στη καλύτερη περίπτωση θα είναι μισοάδειες;

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ λοιπόν δείχνει το δρόμο σε ΚΟΠ και σωματεία. Αξιέπαινη η πράξη της διοίκησης να μειώσει την τιμή των εισιτηρίων στα 15 και 10 Ευρώ για τους αγώνες των πλέιοφ, αλλά από του χρόνου, η τιμή θα πρέπει να μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Άποψη μας, είναι ότι η ανώτατη τιμή θα πρέπει να είναι 10 Ευρώ. Έτσι και αλλιώς, το ποδόσφαιρο μας δεν αξίζει ούτε καν αυτά τα 10 Ευρώ, όταν μπορείς να απολαύσεις παιγνίδια Ισπανικού και Ιταλικού πρωταθλήματος με ακόμη λιγότερα!

Για αυτό, ΚΟΠ και σωματεία ας αναλογιστούν καλά τι περνάει ο Κύπριος πολίτης, και να ορίσουν για του χρόνου προσιτές τιμές. Έτσι, ο κόσμος θα επιστρέψει για τα καλά στα γήπεδα, που όπως είπαμε, είναι μία διέξοδος για αυτά που περνάει κάθε μέρα.

Αν θέλουν να γλυτώσουν λεφτά, ας κόψουν τα σωματεία παχουλούς μισθούς σε ποδοσφαιριστές που δεν τα αξίζουν και να επενδύσουν στις ακαδημίες, ενώ η ΚΟΠ να «κουρέψει» τους εξωφρενικούς μισθούς που δίνει σε διαιτητές και λοιπούς αξιωματούχους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ