Απίστευτη πράξη ανθρωπιάς από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ – ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Σε μία πράξη ανθρωπιάς, προχώρησε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ την Κυριακή. Ο σύνδεσμος, αγόρασε 200 εισιτήρια για τη νότια κερκίδα, και τα οποία θα διαθέσει σε οπαδούς μας που λόγω οικονομικής δυσκολίας, δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν στον αγώνα του Αντώνης Παπαδόπουλος. Είναι τέτοιες ενέργειες που δείχνουν το ήθος του Ανορθωσιάτη, και μέσα από το Anorthosis24 θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για την πράξη του αυτή. Η ανακοίνωση του συνδέσμου για το θέμα:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου κατανοώντας τα τελευταία άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας αποφάσισε όπως συμβάλει με τον δικό του τρόπο. Παρά το γεγονός πως το 90% των μελών μας είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την Νότια εξέδρα , προμηθευτήκαμε 200 εισιτήρια για το πέταλο μας, τα οποία θα τα δώσουμε σε όσους Ανορθωσιάτες θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια. Στις δύσκολες αυτές στιγμές εμείς θα συμβάλουμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Το μόνο που ζητάμε είναι την παραδειγματική τιμωρία σε όσους έβαλαν το δικό τους χεράκι (φαίνεται ήταν μεγάλο) για να βρεθεί το νησί σ’ αυτήν τη δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Αύριο 13:00 – 18:00 τα εισιτήρια θα μπορείτε να τα βρείτε στο οίκημα μας στα Πολεμίδια και από τις 20:00 το βράδυ μέχρι και το επόμενο μεσημέρι στον Κεντρικό μας στη Λάρνακα. Αν απομείνουν εισιτήρια θα τα διαθέσουμε στην είσοδο της Νότιας εξέδρας.

Στηρίξτε τον Παν.Συ.Φι καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου και ενώστε την δύναμη της Προσφυγιάς για να βγούμε για ακόμα μια φορά νικητές.

Παρασκευή : Πάρτι στο “Polemidia Club”

Σάββατο : Pre game πάρτι στον Κεντρικό η ώρα 20:00

Κυριακή : ΟΛΟΙ στον Κεντρικό(κατάλληλα ντυμένοι) μέχρι τις 13:00 για την πορεία προς τον ΝΑΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΜΑΧΗΤΕC’94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ