Κερδίσαμε, μα το κάναμε ντέρμπι….

Αγχωτική νίκη για την ομάδα μας, που επιβλήθηκε με 1-0 του Εθνικού Άχνας. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Κβιλιτάια 16’ με πέναλτι.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στα πρώτα στάδια του αγώνα, με την ομάδα μας να ψάχνει το γρήγορο προβάδισμα που θα την βοηθούσε να απαλλαγεί από το άγχος.

Στο πρώτο τέταρτ φτιάξαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις με τους Καλτσά και Αμπαρτζουμιάν να τροφοδοτούν τον Κβιλιτάια, με τον Γεωργιανό φορ να μην μπορεί να μετουσιώνει τις προϋποθέσεις σε γκολ.

Στο 16’ ο Κβιλιτάια μπήκε στην περιοχή, με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού να τον ανατρέπει από πίσω και τον Χριστοφόρου να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, ήταν εύστοχος και έτσι η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0.

Στο 25’ ο Εθνικός έφθασε κοντά στο γκολ, όμως ο Λόρια ενστικτωδώς απέκρουσε την κεφαλιά από τα 2 μέτρα του Κονέ γλυτώνοντας την ομάδα μας από την ισοφάριση.

Το τελευταίο τέταρτο ήταν ιδιαίτερα δραματικό. Στο 30’ ο Κβιλιτάια αμαρκάριστος από πλεονεκτική θέση μετά από παράλληλη μπαλιά του Καλτσά, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κονέ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το ημίχρονο τελείωσε με δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα μας. Στο 42’ ο Κβιλιτάια με κενή την εστία, μετά από πάσα πάρε βάλε του Αμπαρτζουμιάν, βρήκε αέρα και δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαφορετικό ρυθμό. Σαφέστατα πιο αργό και με πολύ πιο λίγες τελικές προσπάθειες και προϋποθέσεις. Από την μία η ομάδα μας δεν ανοίχθηκε περισσότερο ενώ ο Εθνικός προσπαθούσε συντηρητικά να μας κάνει τη ζημιά.

Στο 70’ ο Καλτσάς από δεξιά, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Μπογκαντίνοφ να αποκρούει. Τα τελευταία λεπτά δώσαμε χώρο στον Εθνικό, που ευτυχώς δεν μας έκανε τη ζημιά. Στις καθυστερήσεις ο Ελουντού με σουτ επιχείρησε να νικήσει τον Μπογκατίνοφ, δίχως όμως αποτέλεσα

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Βργκοτς, Σελίν, Γκαλίτσιος, Κορέια, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Μίχα (86′ Κορρέα), Καλτσάς (72′ Ελουντού), Αμπαρτζουμιάν (72′ Χριστοφή), Κβιλιτάια (80′ Μανιάς)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ