Σχόλιο Βασιλακάκη για Ρισβάνη: «Δεν έχω καμία αμφιβολία…»

Στο «Goal» και στον Ιάκωβο Κακουρή μίλησε τις προηγούμενες μέρες ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κλήθηκε να σχολιάσει ένα ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά, τον Σπύρο Ρισβάνη με τον οποίο διετέλεσαν συμπαίκτες και τους δένει και καλή φιλία.

Το αρχικό του σχόλιο: «Ήμασταν συμπαίκτες δύο χρόνια κι είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Ανεξάρτητα από τη φιλία μας, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πολύ διαφορετικός από τον Γκόρτον (Σίλτενφελντ) και τον Βγκορτς κι αν όντως έρθει στην Ανόρθωση, έχει επίπεδο και μπορεί να βοηθήσει πολύ».

Ενώ σε ερώτηση κατά πόσο μπορεί να διακριθεί στην Κύπρο και τα χαρακτηριστικά του ο Βασιλακάκης ανάφερε: «Αν καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα, μπορεί να διακριθεί και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά είναι εγκεφαλικός παίκτης. Βοηθάει στην ανάπτυξη, έχει εξαιρετική μεταβίβαση. Στον Ατρόμητο με δίδυμο τον Χατζηισαΐα, είχαν δέσει απίστευτα και στο ψηλό παιχνίδι ήταν ασυναγώνιστοι. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αν προσαρμοστεί εύκολα, μπορεί να διαπρέψει στην Ανόρθωση. Ξέρω την ομάδα, την παρακολουθώ, έχω δεθεί μαζί της και το λέω με σιγουριά. Είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας να έρθουν καλύτερες μέρες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ