Ακόμα ένα βήμα για την άνοδο!

Την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα, σημείωσε την Κυριακή η ανδρική ομάδα καλαθόσφαιρας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που επιβλήθηκε ου Όλυμπου Αγλατζιάς με 78-49. Με τη νίκη της αυτή η ΑΝΟΡΘΩΣΗ παρέμεινε στην κορυφή και έκαμε ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από την επίσημη σελίδα της καλαθόσφαιρας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Με νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της πρώτης φάσης για το πρωτάθλημα Β1` κατηγορίας.

Ήταν η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγλαντζιάς, η οποία διεξήχθη στην αίθουσα του Πλατύ Αγλαντζιάς, που έληξε με σκορ 78-49 για την ομάδα μας.

Μετά και από αυτήν τη νέα επιτυχία, η ομάδα μας διατήρησε τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας, με συνολικό απολογισμό έξι νικών και μιας ήττας, σε επτά παιχνίδια.
Όσο δε, αφορά την αναμέτρηση, η τελική διαφορά αντικατοπτρίζει θα λέγαμε, μια δίκαια επικράτηση για την ομάδα μας, η οποία έλεγξε το ρυθμό και με δυνατή άμυνα, αλλά και γενικότερα, με σοβαρότητα και προσοχή στο παιχνίδι της, έφθασε σε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

Κάτι που σημαίνει, ότι έκανε ένα βήμα ακόμα, για την επίτευξη της ανόδου στην κατηγορία των μεγάλων της Κυπριακής καλαθόσφαιρας!

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Ειταριτορκάμια 3 (1), Πόλτου, Ασωνίτης, Ερεμπενάζιε 10, Γρηγορίου 9, Αντωνιάδης 10 (2), Κουκούνης 14 (4), Γιάλλουρος, Μαρκάκης, Παντούρης 20 (3), Χαραλάμπους 12, Χριστοφίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ