Τρεις φορές κόντρα στον Τράττο – Ο… απολογισμός

Τρεις φορές βρέθηκε η ομάδα μας αντιμέτωπη με τον πρόεδρο των διαιτητών, Λεόντιο Τράττου. Η αρχή έγινε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική, εκεί όπου ο κύπριος διεθνής ρεφ έκλεψε την παράσταση και δύο πόντους από την ομάδα μας. Έδειξε κόκκινη στον Ιτζάκι για ένα απλό τάκλιν και κιτρίνισε άλλους τρεις ποδοσφαιριστές μας.

Στην συνέχεια είχαμε ξανά τον Τράττο στο ντέρμπι με την Ομόνοια στα πλαίσια του πρώτου γύρου, εκεί όπου ο Κύπριος ρεφ χαρίστηκε στον Αγκουιάρ και δεν του έδωσε κόκκινη κάρτα ενώ σε φάση που ο Ίλιτς δέχθηκε επιθετικό φάουλ ο Τράττος δεν το σφύριξε και απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή μας με δεύτερη κίτρινη. Ο πειθαρχικός απολογισμός ο ίδιος καθώς δεχθήκαμε τρεις κίτρινες και μια κόκκινη.

Τέλος, ξανά αντιμέτωποι με τον Λεόντιο Τράττο ήρθαμε πριν δύο αγωνιστικές στο ματς με την Α.Ε.Κ, ο Κύπριος ρεφ χαρίστηκε ουκ ολίγες φορές σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εφαρμόζοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά στον πειθαρχικό έλεγχο,  και παρά τις τρεις κίτρινες που μας έδειξε κατά γενική ομολογία ήταν η δικαιότερη του διαιτησία κόντρα στην ομάδα μας. Ακόμη και στη… «δικαιότερη» του διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας, δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι όταν ο Χαίμοφ γκρέμισε στον Αλέξα μέσα στη περιοχή της ΑΕΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ