«Η αναδόμηση του οικοδομήματος που ονομάζεται καλαθοσφαιρική Ανόρθωση…»

Με ενημερωτικό δελτίο η καλαθοσφαιρική ΑΝΟΡΘΩΣΗ κάνει παρουσίαση των ομάδων που διαθέτει ο σύλλογος στην καλαθόσφαιρα.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Η αναδόμηση του οικοδομήματος που ονομάζεται καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, ξεκίνησε από τα παιδιά! Στόχος και σκοπός, είναι όταν θα φθάσει η μέρα της ολικής επαναφοράς της ομάδας μας στα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας, να διαθέτει τους δικούς της παίκτες και παίκτριες, κάτι που θα είναι δυνατό να συμβεί με έναν και μόνο τρόπο.
Με τη σωστή και επίμονη δουλειά, που σα διπλό της στόχο έχει, την καλλιέργεια του ταλέντου των παιδιών αυτών, ταυτόχρονα με την ανάλογη καλλιέργεια του χαρακτήρα τους.

Δυστυχώς όμως, για όλο τον κόσμο, συνέβη το κακό με την πανδημία και λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί, οι νεαροί μας άσοι βρίσκονται σε αγωνιστική αδράνεια, μιας και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ακόμα να ξεκινήσουν και πάλι.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, λόγω των διακοπών και των πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών, προβαίνει σε μιαν παρουσίαση των αναπτυξιακών τμημάτων, των ηλικιών Κ14, Κ16 και Κ18 σε άνδρες και γυναίκες, μέσα από την οποία, περιγράφεται η δραστηριότητα αυτών των τμημάτων, κατά το παρών χρονικό διάστημα.

Σήμερα, κάνουμε αρχή με τη δράση των ηλικιών Κ14, σε άνδρες και γυναίκες.

Ανδρική ομάδα Κ14

Προπονητής της ανδρικής ομάδας Κ14, είναι ο Βασίλης Χρυσαλάς, ο οποίος ως γνωστόν είναι ο προπονητής και της ανδρικής μας ομάδας.

Μέσω λοιπόν του κ. Χρυσαλά, οι νεαροί μας παίκτες και από τότε που λήφθηκαν τα νέα μέτρα βλέπουν διάφορες ασκήσεις μέσω zoom ενώ μέσω του διαδικτύου, παρακολουθούν και αγώνες της ανδρικής ομάδας και τους αναλύονται τα λάθη και τα σωστά που γίνονται.

Γυναικεία ομάδα Κ14

Προπονητής της γυναικείας ομάδας Κ14, είναι ο κ. Άριστος Αρίστου, ο οποίος είναι και προπονητής της γυναικείας μας ομάδας.

Όσον αφορά το τι γίνεται με τη γυναικεία μας ομάδα Κ14, οι παίκτριες μας κάνουν ατομικές προπονήσεις στα σπίτια τους, ούτως ώστε να διατηρούνται σε αγωνιστική ετοιμότητα ούτως ώστε, ανά πάσα στιγμή να μπορέσουν να επανέλθουν στο γήπεδο και να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ