Πολλοί μνηστήρες για Μίχα (Τι ισχύει)

Πολλά τα δημοσιεύματα που έρχονται από το Ισραήλ σχετικά με τον Ντορ Μίχα.

Ο Ισραηλινός είναι στο επίκεντρο, μιας και όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, βλέπει με θετικό μάτι την  επιστροφή του στο Ισραήλ.

Όπως προκύπτει από τη γείτονα χώρα, ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες από τον ατζέντη του και οι επαφές με άλλες ομάδες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ που φαίνεται να είναι η προτεραιότητα του Μίχα, αν και τον θέλει ο κόσμος και οι πρώην συμπαίκτες τους, ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται και τόσο ζεστός για την επιστροφή του Μίχα.

Από εκεί και πέρα ένας άλλος δυνατός μνηστήρα με οικονομική ρευστότητα λόγω Europa League, είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά. Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, είναι θετική στο ενδεχόμενο να υπογράψει τον Μίχα και αναφέρεται πως ήδη η πρόεδρος ξεκίνησε επαφές με τον ατζέντη του Ισραηλινού.

Από εκεί και πέρα, θετική αλλά όχι τόσο ζεστή όσο η Μπερ Σεβά είναι η Μπέιταρ Ιερουσαλήμ. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον Ισραηλινό ηλεκτρονικό τύπο, η Μακάμπι Χάιφα δεν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός πως γίνεται αναφορά στα Ισραηλινά ΜΜΕ πως ο Μίχα μπορεί να φύγει με μία ρήτρα της τάξης των 100 χιλιάδων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ρήτρα του Ισραηλινού μπαίνει σε ισχύ από το καλοκαίρι, οπότε οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αποταθεί στην ομάδα μας για διαπραγματεύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ