Αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι…

Αδιάβαστοι, απροετοίμαστοι, χωρίς νεύρο και ψυχή κατέβηκαν στο ΓΣΠ οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Τα πολλά λάθη συνέθεταν και σήμερα το σκηνικό, με την ομάδα μας να χάνει με συνοπτικές διαδικασίες με 3-0.

Δίχως οποιαδήποτε αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, παράταξε την ομάδας μας ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ως εκ τούτου η εντεκάδα μας αποτελείτο από τους: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς, Κορέια, Μαργκάσα, Νταουσβίλι, Μίχα, Καλτσάς, Χριστοφή, Κβιλιτάια

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Στην πρώτη της ευκαιρία η Ομόνοια πήρε το προβάδισμα. Ο Χριστοφή την ώρα που ομάδα μας έβγαινε για αντεπίθεση, έδωσε λάθος πάσα με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να βρίσκουν σε αστάθεια την αμυντική διάταξη, με τον Λέζιακς να σεντράρει παράλληλα από αριστερά και τον Ασαντέ από κοντά να γράφει το 1-0.

Μετά την πάροδο του δεκαπενταλέπτου, η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει μπάλα και να προσπαθεί να επιτεθεί. Στο 27’ η Ομόνοια πέτυχε το 2-0 σκορ που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κετσπάγια πέρασε τους Ελουντού και Χουσμπάουερ αντί των Χριστοφή και Μαργκάσα. Στο 48’ ακόμη ένα ρεσιτάλ διαδοχικών λαθών, έφερε το 3-0, μιας και οι Λόρια και Σίλτενφελντ σέρβιραν έτοιμο γκολ στον Ασαντέ.

Το 3-0 έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επιχείρησε να απειλήσει, έφτιαξε λιγοστές καλές στιγμές, ωστόσο τα πάντα είχαν κριθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ