Με 40 πόντους διαφορά

Με 40 πόντους διαφορά κέρδισε την ΕΝΑΔ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Β1 κατηγορίας.

Αναλυτικά πιο κάτω η εικόνα του παιχνιδιού όπως τη δημοσίευσε η σελίδα της καλαθοσφαιρικής ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Ομάδα Ανδρών (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΕΝΑΔ 76-36

Ο βασικός στόχος για την ανδρική μας ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΝΑΔ, ήταν η νίκη που θα την κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Β1` κατηγορίας.

Οι παίκτες μας έκαναν το καθήκον τους, καθώς νίκησαν την ομάδα του Αγίου Δομετίου με σκορ 76-36, στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.
Η διαφορά των 40 πόντων, καταδεικνύει μιαν δίκαια όσο και άνετη επικράτηση για την ομάδα μας, η οποία μπήκε στο γήπεδο, κατάλληλα προετοιμασμένη και με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφερε να φθάσει σε μιαν ακόμα επιτυχία.

Μια νίκη, που αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος, πλην της επιστροφής στην κατηγορία των μεγάλων, εκεί που είναι η πραγματική θέση της ομάδας μας.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Εϊτάρι 2, Χαραλάμπους 10, Πόλτου 5, Ερεμπενάγιε 18, Γρηγορίου 8, Αντωνιάδης 12, Κουκούνης 4, Γιάλλουρος, Μαρκάκης 4, Παντούρης 8, Χριστοφίδης 3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ