Με «χαλασμένα» φρένα

Ασταμάτητη είναι η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, που επιβλήθηκε της ΕΝΑΔ με 65-46, παραμένει αήττητη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικά πιο κάτω η εικόνα της αναμέτρησης από την επίσημη σελίδα.

Ομάδα Γυναικών (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΕΝΑΔ 65-46

Με νέα επιτυχία έδωσε συνέχεια στην αήττητη της πορεία η γυναικεία μας ομάδα, την οποία το τέλος του 2020 και η ανατολή του 2021, θα τη βρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, που ήταν για τη 10η αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, επικράτησε επί της ΕΝΑΔ με σκορ

Μετά από ένα σχετικά ισορροπημένο ξεκίνημα και αφού το σκορ ήταν 15-13 με τη λήξη της 1ης περιόδου για την ομάδα μας, στο ημίχρονο οι κοπέλες μας είχαν προηγηθεί με 34-27.

Καθοριστικός παράγοντας, που εν τέλει έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας, ήταν το επί μέρους σκορ της 3ης περιόδου, που έφθασε στο 18-8. Έτσι με το σκορ στο 52-35, όταν άρχιζε η τελευταία περίοδος, η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, στο να διαχειριστεί το μεγάλο αυτό προβάδισμα και να φθάσει σε ένα ακόμα ροζ φύλλο, με το τελικό σκορ να είναι 65-46.

Σημειώνεται ότι για μιαν ακόμα αγωνιστική, ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Άριστος Αρίστου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις δώδεκα παίκτριες που είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Μενελάου 11 (1), Ράτσα 17 (2), Κωνσταντίνου 4, Ρουσσάκη 5 (1), Ντέλβα 12, Ιωάννου 5 (1),Αναξαγόρου, Πιττάκα 4, Μακρυγιώργη 7, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Βάχεβα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ