«Ο Τιμούρ ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει…»

Στην κάμερα της ιστοσελίδας kerkida.net, μίλησε ο Ρενάτο Μαργκάσα μετά το πέρας της αναμέτρησης με τη Δόξα και την ήττα της ομάδας μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαργκάσα.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Σαν ομάδα δεν παίξαμε καλά, πρέπει να πάρουμε την ευθύνη πάνω μας και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν γινόταν να χάσουμε έτσι βαθμούς και να χάσουμε το παιχνίδι. Τώρα τα λόγια είναι λίγα δεν μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω να καταλάβουμε τι κάναμε λάθος να το διορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε.»

Για την προσπάθεια της ομάδας: «Δεν είναι προσπάθεια, εμείς από το πρώτο λεπτό προσπαθήσαμε να παίξουμε, όχι τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε αλλά και για νίκη, τώρα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πρέπει να βλέπουμε μπροστά.»

Για τον κόσμο ένα μήνυμα: «Εμείς πάντα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τώρα να πούμε ένα συγνώμη αλλά είμαστε ακόμα εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη για το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε»

Για το πρωτάθλημα: «Ξέρουμε ότι είναι μία χρονιά διαφορετική και παράξενη. Όλες οι ομάδες είναι καλές, μια μεγάλη ομάδα που δεν  έχει κόσμο το κόσμο δίπλα της δεν έχει το πλεονέκτημα που τη βοηθά λίγο, δεν είναι όμως δικαιολογία, όλες οι μικρές ομάδες είναι καλές και παλεύουν για βαθμούς επειδή πέφτουν τέσσερις, είναι καλό για το πρωτάθλημα.»

Για τον προπονητή: «Εξαιρετική δουλειά, δεν είναι μία ήττα που θα μας πάρει κάτω, ούτε οι παίκτες και οι προπονητές, Ο κόουτς ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι στις νίκες αλλά και στις ήττες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ