Φρούσος: «Πρώτο φαβορί η Ανόρθωση / Ο Τιμούρ είναι μαχητής»

Στην εκπομπή του Digital, «Super Monday», μίλησε ο Νίκος Φρούσος. Ο Ελλαδίτης παλαίμαχος άσος έχρισε πρώτο φαβορί την ΑΝΟΡΘΩΣΗ για τον τίτλο ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Για το πρωτάθλημα: «Παρακολουθώ το Κυπριακό πρωτάθλημα όσο μπορώ. Πέρσι η Ανόρθωση έχασε τον τίτλο λόγω της κατάστασης που βιώνουμε αυτό τον καιρό, έχει επανέλθει με την επάνοδο του Τιμούρ. Ένας προπονητής που ξέρει πολύ καλά την νοοτροπία του κυπριακού ποδοσφαίρου και της Ανόρθωση και έχει πολλά να δώσει και στην ομάδα. Τελευταίο πρωτάθλημα που έχει να πάρει η Ανόρθωση ήταν από τότε που ήμασταν εμείς το 2008.   Όλοι διψάνε για ένα τίτλο και πιστεύω είναι πάρα πολύ κοντά με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος, όσο παρακολουθώ, έχει πολλές ελπίδες να πάρει το πρωτάθλημα. »

Αν θα έρθει Κύπρο αν πάρει η Ανόρθωση το πρωτάθλημα: «Αν μπορέσω θα έρθω αν πάρει το πρωτάθλημα η Ανόρθωση. Δεν το εγγυούμαι αλλά θα προσπαθήσω, το θέλω πολύ.»

Για τον Τιμούρ που έχει τη συνταγή των ποδοσφαιριστών εξ Ελλάδος: «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές νομίζω προσαρμόζονται πιο εύκολα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι η γλώσσα, είναι η νοοτροπία παίζουν πάρα πολλά λόγο. Ο Τιμούρ έχει βρει το κουμπί και πιστεύω μέχρι το τέλος θα είναι εκεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αν και είναι δύσκολο. Ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κερδίζει δεν θέλει να χάνει στο γήπεδο.  Ο Τιμούρ είναι νικητής, μαχητής, δεν θέλει να χάνει και το έχει περάσει αυτό και στην ομάδα.»

Για το γεγονός πως ποντάρει πάρα πολύ στον Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι ένας προπονητής που έχει δείξει πολλά και ειδικά φέτος διψάει για τίτλο. Πιστεύω θα τα καταφέρει φέτος. Για μένα είναι το πρώτο φαβορί η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι εκτός τίτλου ποτέ δεν ξέρεις αλλά νομίζω η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει και στο τέλος θα τα καταφέρει.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ