Ανόρθωση 4 – 2 ΕΝΠ: Πήραμε την ουσία, ζητούμενο και η βελτίωση

Άλλους τρεις βαθμούς πήρε η ομάδα μας, που αν και δεν είχε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, επιβλήθηκε της ΕΝΠ με 4-2.

Στο 12′ ο Χουσμπάουερ έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή με τον Μπαρμπόζα να τον ανατρέπει και τον ρεφ να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Κβιλιτάια ανέλαβε την εκτέλεση του, ήταν εύστοχος και έδωσε το γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα μας.

Παρά το γεγονός πως η Ανόρθωση πήρε νωρίς το προβάδισμα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού η ομάδα μας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν μπορούσε να επιτεθεί ορθόδοξα.

Αυτό έφερε δύο αλλαγές στο ημίχρονο, με τον Χριστοφή και Ελουντού να παίρνουν τις θέσεις των Μαργκάσα και Χουσμπάουερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 52′ ο Κβιλιτάια μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε, κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε και έγραψε το 2-0. Το προβάδισμα δύο γκολ δεν λειτούργησε θετικά για την ομάδα μας, με την ΕΝΠ να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι στο 64′, μιας και ο Φελίπε ήταν εύστοχος στην αισχάτη των ποινών που καταλόγισε ο Αναστασίου σε  χέρι του Σίλτενφελντ.

Στο 75′ πήραμε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ με τον Κβιλιτάια, όταν εκτέλεσε ιδανικά τον Πέτρου μετά από ασσίστ του Χριστοφή.

Οι βυσινί μείωσαν στο 86′ με τον Μπαλοτέλι, με τον Σελίν να δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ και να γράφει το τελικό 4-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ