Ο προβληματισμός του Σίφο, ο προβληματισμός του κόσμου…

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έπρεπε να κερδίσει για να βάλει επιπλέον πίεση στους ανταγωνιστές της δεν τα κατάφερε.

Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και όχι άδικα ξύπνησαν οι περσινές θύμησες, που όσες ευκαιρίες είχαμε να αποκτήσουμε σοβαρή διαφορά, τις είχαμε πετάξει στον κάδο απορριμμάτων.

Έργο που επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά φέτος. Αρχικά με την Καρμιώτισσα και εν συνεχεία σήμερα. Σίγουρα η γκέλα με την Καρμιώτισσα και η ήττα από την ΑΕΛ δεν εξισώνονται. Το παιχνίδι του Τσιρείου κόντρα στην ΑΕΛ, είναι από τις νίκες που αν πετύχεις γίνεσαι φαβορί, δεν την πετύχαμε αντιθέτως ηττηθήκαμε και πρέπει να ανασυνταχθούμε το συντομότερο. Εκείνο με την Καρμιώτισσα απλά είναι αυτά που πρέπει να κερδίσεις. Σίγουρα δεν θα πάμε όλο νίκες και σίγουρα θα υπάρξουν και οι γκέλες. Μηδενισμός δεν γίνεται, ωστόσο θα πρέπει στα λεγόμενα κομβικά παιχνίδια για την πορεία του πρωταθλήματος να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Όπως είπε και ο Σίλτενφελντ η ομάδα δείχνει εκεί που πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω να μην τα καταφέρνει. Νοοτροπία που άμεσα πρέπει να αλλάξει, γιατί όσους βαθμούς και αν χάνουν οι αντίπαλοι μας άλλους τόσους θα χάνουμε και εμείς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ