ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Αρχίζει το πάρτυ»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας στην οποία αναφέρεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ενώ κάνει αναφορά στις τιμές των εισιτηρίων που θα πρέπει να μειωθούν άμεσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ετοιμάζεται για το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό γιατί κάποιοι πρέπει να πάρουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Τι κι αν η ομάδα μας «κατάφερε» από το +6 να βρεθεί στο -3, τι κι αν η ψυχολογία της ομάδας δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, τι κι αν το νησί περνάει μια από τις χειρότερες του στιγμές εμείς δηλώνουμε πως την Κυριακή θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και να επαναφέρουμε τα πράγματα στο σωστό δρόμο.

 Ο αγώνας για μας δεν ξεκινάει την Κυριακή η ώρα 16:00 αλλά πολύ νωρίτερα. Ο Παν.Συ.Φι λόγω της προσφυγιάς είναι αναγκασμένος να βιώνει την καθημερινότητα του σε όλες τις πόλεις του νησιού και να ενώνει δυνάμεις 1-2 φορές την εβδομάδα. Ένα μεγάλο μειονέκτημα για μας αλλά είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να έχουμε το όνομα ΜΑΧΗΤΕC πολύ ψηλά βλέποντας τον κάθε αντίπαλο στα μάτια. Έτσι λοιπόν αλάνια, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα το περάσουμε όλοι μαζί στα διάφορα οικήματα του Παν.Συ.Φι.

 Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή στο οίκημα μας στα Πολεμίδια και το πάρτι θα αρχίσει από νωρίς. Με τα μαγκάλια να γυρίζουν και τη μπύρα να ρέει άφθονη θα γίνει η αρχή ενός τρελού πάρτι που μόνο εμείς ξέρουμε να φτιάχνουμε. Η συνέχεια παρόμοια αλλά αυτή την φορά στον Κεντρικό μας στη Λάρνακα. Το Σαββάτο λοιπόν όλα τα αλάνια από παντού θα μαζευτούμε για το καθιερωμένο pre-game πάρτι το οποίο θα αρχίσει γύρω στις 20:00. Πάλι θα ανάψουμε τα μαγκάλια και πάλι θα πίνουμε μέχρι εσχάτων. Θα πίνουμε μέχρι την Κυριακή, θα τραγουδάμε ασταμάτητα, θα μας νιώσουν οι πάντες. Όποιοι γουστάρουν θα μπορούν να διανυκτερέυσουν και στο οίκημα μας.

 Την Κυριακή πρέπει όλοι ανεξαιρέτως η ώρα 13:00 το αργότερο να βρισκόμαστε στον Κεντρικό για τις τελευταίες οδηγίες πριν τον αγώνα. Όλοι ντυμένοι κατάλληλα θα πάμε να αποδείξουμε ποιος κάνει κουμάντο. Από εκεί θα ξεκινήσει η μεγαλειώδης πορεία προς το Ναό και θα παρασύρουμε μαζί μας όποιο βρεθεί στο διάβα μας. Ασταμάτητη φωνή, συνεχόμενος παλμός , παράνοια, γιουχάισμα σε όποιον δεν έχει το Φοίνικα στην καρδιά, φανατισμός και άλλα πολλά θα πρέπει να ‘ναι τα στοιχεία που θα διακρίνει κανείς στον κάθε Ανορθωσιάτη. Δεν αστειευόμαστε. Δεν θα δεχτούμε καμιά αδικία, καμιά ισοπαλία. Πάμε μόνο για τη νίκη. Γεμίστε κάθε γωνιά του γηπέδου και κάντε το κόλαση. Όχι σαν αυτή που μας έταζαν αυτοί στον πρώτο αγώνα. Γιατί εκεί δεν βρήκαμε τίποτα. Μια πρωτοφανές που δεν την ξανάζησαν. Αυτήν που δεν θα αντέξουν.

 Υ.Γ.1 Τα εισιτήρια για την Νότια κερκίδα είναι στην τιμή των €10 για τις ανάγκες του Συνδέσμου χωρίς εισφορά. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα σημεία προπώλησης και από τα οικήματα.

 Υ.Γ.2 Το Σάββατο πριν το παγκύπριο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ανοιχτή συγκέντρωση για το κλιμάκιο «Χριστάκης Φωτίου» στον Κεντρικό.

 Υ.Γ.3 Προς αρμοδίους και σωματεία. Μειώστε τις τιμές των εισιτηρίων άμεσα, από τους αγώνες μπαράζ και έπειτα αλλιώς θα ανακοινώσουμε μέτρα που δεν θα συμφέρουν σε κανένα.

 ΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ‘ΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94

 Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ