Πούνας: «Ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζεται…»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και στην εκπομπή «Αθλητικό Θέαμα» μίλησε ο Πανίκκος Πούνας.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για  την πορεία της ομάδας μας αλλά και για τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Για την πορεία του Κετσπάγια στην Ανόρθωση: «Οπωσδήποτε ο Τιμούρ έχει μεταμορφώσει την Ανόρθωση από τη μετριότητα σε πρωταγωνίστρια, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ είναι στο σωστό δρόμο και πέρσι έχασε το πρωτάθλημα λόγω διακοπής. Φέτος είναι στο σωστό δρόμο πιστεύω.»

Για την άνοδο της Ανόρθωσης: «Πιστεύω ότι έχει νοικοκυρευτεί η ομάδα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει εκεί ένας άρχων που ξέρει από ποδόσφαιρο και έχει βάλει τα πράματα στη θέση τους και λειτουργούν ομαλά κάποια πράματα. »

Για τον Τιμούρ: «Ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζεται με τίποτα. Αυτό που θεωρεί ότι είναι σωστό αυτό ακολουθεί και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από  την πραγματικότητα και αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Έτσι έμαθε να λειτουργά έτσι θα λειτουργά  ότι θέλουν και ας κάνουν όσα πρόστιμα να πέσουν αυτός θα κάνει αυτό που θεωρεί ότι είναι σωστό. »

Για το εάν πιστεύει πως ο Κετσπάγια μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες του παρελθόντος: «Βεβαίως το πιστεύω»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ